Trouwfotograaf Maastricht en Gronsveld in het Koetshuis en bij Kumulus

08.07.15

Bruidsfotograaf Maastricht: romantische trouwreportage in Geleen in de kerk met trouwfoto's bij Kumulus Maastricht en een feestavond bij het koetshuis Rijckholt in Gronsveld

Een snik hete dag waarbij de mussen bijna van het dak vielen. Die vrijdag reed ik naar Geleen naar bruid Laurine dit zich aan het aankleden was voor het maken van een aantal journalistieke trouwfoto's.

Samen met haar moeder en vriendin werd de bruidsjurk thuis aangetrokken. Arme Laurine, continu moest ze zich droog deppen met een handdoekje en haar vriendin had het ook zwaar, zij moest met een haaknaald alle knoopjes van de prachtige trouwjurk dichtmaken. 

Warm of niet, Laurine zag er stralend uit toen de mintgroene Cadilac trouwauto haar thuis afhaalde om haar naar de kerk te brengen, waar bruidegom Lars bij het altaar op haar wachtte.

Een mooie trouwdienst met live muziek en gelukkig was de kerk ook best lekker koel, een ideale plek voor het maken van romantische huwelijksfoto's. Na de kerk vertrokken we naar trouwlocatie het Koetshuis in Rijckholt (Gronsveld) voor het aansnijden van de overheerlijke bruidstaart door het kersverse bruidspaar. Ook was er een toast door de ceremoniemeester en daarna werd er gezellig geborreld.

Met bruidspaar Lars en Laurine vertrok ik naar Kumulus in Maastricht waar wij de spontane bruidsreportage maakten in de kleedkamers, het theater en de spiegelzaal. Een erg leuke en kunstzinnige plek om een trouwreportage te maken, die het bruidspaar zelf had uitgekozen.

Na de bruidsreportage vertrok ik naar huis om mij even op te frissen en wat foto's te bewerken voor op de beamer tijdens de feestavond. Om 21.00 uur was ik weer van de partij in kasteel Rijckholt te Gronsveld, voor het fotograferen van de openingsdans en het maken van een aantal trouwfoto's bij zonsondergang. Het avondrood was een prachtig decor voor romantische foto's en achter het kasteel ligt een mooi zwembad, een mooie plek voor huwelijksfoto's.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Maastricht en Gronsveld in het Koetshuis en bij Kumulus
Logo Sjurlie.nl