Trouwfotografie Maastricht: trouwen bij Thiessen Wijnkoopers

18.08.15

Huwelijksfotograaf Limburg: romantische trouwfoto's bij Thiessen Wijnkoopers in Maastricht

Bruidsfotografie in Maastricht deze keer, afgelopen zaterdag op de meest regenachtige bruiloft waar ik ooit deel van mocht uitmaken, maar deze was gelukkig niet minder mooi en spontaan daarom.

De romantische lovestory van de dokter en de verpleegster

Dit leuke jonge stel had mij al lang geleden als hun bruidsfotograaf geboekt. Het romantische verhaal van de dokter en de verpleegster was het dat ik dit keer mocht vastleggen op een journalistieke manier.

De cabrio trouwauto arriveerde op de markt in Maastricht

Vanuit de parkeerplaats van het Sfinx gebouw snelde ik na het aankleden van de bruid thuis in Heer richting de markt in Maastricht om een glimp op te vangen van de gave cabrio bruidsauto en toen begon het me toch te regenen! Ik wil er altijd netjes uitzien, een beetje als een gast het liefst maar dat zat er vandaag niet in helaas. 

Een gigantische trouwparaplu boven de trouwauto

Het plaatje dat ik op de markt bij het gemeentehuis maakte was echter zo mooi. De leuke blauwe auto met een gigantische paraplu er boven. Het zag er zo geweldig leuk uit. De bruid was totaal niet bezorgd over haar mooie bruidskapsel zonder enige zorgen reden ze richting Thiessen Wijnkoopers in Maastricht waar ze door de rest van het gezelschap werden opgewacht.

Een trouwceremonie in de serre van Thiessen Wijnkoopers

Op de mooie binnenplaats van Thiessen Wijnkoopers was een opstelling gemaakt voor de trouwceremonie. Dit is een soort van serre waardoor er nog altijd voldoende daglicht was. Toen iedereen zat kwam het stralende stel samen binnen voor een onofficiële ceremonie.

Een bijzonder horloge voor de bruidegom

Beide vaders vertelden een leuk en interessant verhaal over hun zoon en dochter en daarna werden er eens niet traditioneel trouwringen gewisseld, maar was er een bijzonder horloge voor de bruidegom en een alternatieve trouwring voor de bruid.

Een bruidsreportage bij de paarden

Na de kus was er gelijk een toast en een overheerlijke bruidstaart. Daarna vertrok ik samen met het bruidspaar richting Bunde voor de bruidsreportage met paarden erbij. De bruid is een fanatieke amazone en haar paard mocht dan ook niet missen bij de bruidsreportage. Als verrassing waren als haar stalgenoten te paard aanwezig. Zo leuk om te zien. Zoveel moeite had iedereen zich gedaan, allemaal in wedstrijd tenue gekomen maar de dreigende hemel veranderde al snel in een harde regenbui. Dus maar snel even wat trouwfoto's met haar paard maken. 

Een grappige trouwfoto met een een flemend paard

Omdat we graag een trouwfoto wilden waarbij het paard fleemde, kreeg hij nog wat honing op zijn lippen gesmeerd wat een heel grappig trouwbeeld opleverde. Inmiddels redelijk nat geworden gingen we snel richting de trouwauto en maakten we de rest van de bruidsreportage binnen en buiten bij Thiessen Wijnkoopers in de mooie ruimtes en in een grappig autootje met wijnvaten dat onder een afdak stond.

Een walking trouwdiner in de wijnkelder

De volgende fase was een heerlijk walking trouwdiner in de kelders van Thiessen Wijnkoopers, waarbij de ceremoniemeester een leuke speech voordroeg. Tegen acht uur kwamen de avond bruiloft gasten binnen en was het tijd voor de openingsdans.

Een openingsdans in het centrum van Maastricht

Terwijl het hele gezelschap gezellig borrelend en dansend de avond begon nam ik afscheid om opnieuw de regen in te gaan, op weg naar mijn auto, waarmee mijn taak als bruidsfotograaf in Maastricht die dag eindigde. 

Wij hebben genoten gisteren en vele complimenten gekregen over jouw professionele werkwijze! Zo hebben wij het ook ervaren dus onze complimenten aan jou. We zijn erg benieuwd naar de foto's. 

De onderstaande recensie is gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Vijftien augustus 2015 was onze prachtige dag. De weergoden dachten daar helaas anders over en het heeft onafgebroken geregend. Dit maakte onze dag en feest niet minder, maar de geplande foto sessie buiten viel letterlijk in het water. Shirley heeft dit professioneel en artistiek opgelost en dit weerspiegeld haar kwaliteiten als fotograaf. Alle foto's zijn prachtig geworden en we genieten nog steeds wanneer we het album doorbladeren. Op het feest was ze een kameleon en heeft zo alle mooie momenten heel puur weten vast te leggen.

Leveranciers

Trouwjurk Ann & John Eindhoven
Bruidstaart Taartzaak
Trouwringen Vaessen Juweliers / Jos Naebers Juwelier
Visagie Marlou Reijnders
Band David Romanello
Bloemwerk Bloemisterij Bij 't Boerderijke
DJ Sky Fly
Feestlocatie Thiessen Wijnkoopers Maastricht
Trouwlogo
Haar bruid Marlou Reijnders

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Maastricht: trouwen bij Thiessen Wijnkoopers
Logo Sjurlie.nl