Bruidsfotograaf Heerlen: trouwreportage bij Auberge de Rousch

12.08.15

Bruidsfotograaf Limburg: spontane trouwreportage in Hoensbroek, Voerendaal en Auberge de Rousch

Afgelopen weekend mocht ik ik twee trouwreportages maken. Een langere bruidsreportage op vrijdag en een kleinere bruiloft op zaterdag maar daarom niet minder leuk om te te fotograferen.

Cathlin en Rick gingen trouwen in Auberge de Rousch en ik mocht hun huwelijksfotograaf zijn. Twee "highschool sweethearts".  Ze wonen samen in Hoensbroek waar ik de bruidsfotoreportage begon met het fotograferen van het traditioneel  aankleden. Cathlin werd in haar trouwjurk geholpen door haar moeder en haar zusje. Toen ik arriveerde was de visagiste c.q. kapster net klaar met de bruid visagie en Cathlin's trouwkapsel. Ze zag er schitterend uit. Een beetje in Oosterse sferen. Cathlin buikdanst als hobby en wellicht komen deze invloeden daar vandaan.

Eerst werd de trouwjurk op een mooie paspop gedaan voor het maken van een aantal foto's en daarna kleedde zij zich in de woonkamer aan. Een strapless jurk met een sluiting met linten, dit blijkt altijd wel een leuke uitdaging voor degene die de bruid in haar trouwjurk moet helpen. Gelukkig zijn er dan foto's met voorbeelden van hoe het lint ingeregen dient te worden. 

Om half 3 belde Rick aan, om haar op te halen voor de wettelijke ceremonie in Auberge de Rousch. Een druk bezochte ceremonie met veel familie, vrienden maar ook collega's en de kinderen die Cathlin begeleidt. Tijdens de ceremonie droeg het bruidspaar een stukje aan elkaar voor, wat het heel persoonlijk maakte. Hun kleine Franse Bulldog had als bijzondere taak om de zelfgemaakte trouwringen te brengen. Deze hingen met een strik aan haar halsband.

Na de ceremonie maakten de kinderen buiten een erehaag met (hoe kan het ook anders) paarse bogen, de themakleur van die dag. Ook werden er bellen geblazen. Iedereen vertrok naar de feestlocatie en ik ging met Cathlin, Rick en hun hondje in mijn autootje naar Voerendaal, waar we in het veld een kleine romantische reportage maakten.

Het was warm en bewolkt en we waren een beetje uitgelopen op de planning maar gelukkig ging het allemaal helemaal vanzelf en rond half zes waren we op locatie voor het aansnijden van paarse bruidstaart.

Die avond ben ik nog een uur teruggegaan voor het fotograferen van de openingsdans, een Rumba.

8 augustus onze grote dag! Sjurlie bruidsfotografie heeft er voor gezorgd dat ons huwelijk mooi werd vastgelegd en deze dag herinneren wij ons nu voor eeuwig door ons mooie trouwboek!! Sjurlie doet het super! Ze is enorm geduldig aangezien onze hond ons ringen meisje was op onze grote dag en niet altijd even snel de camera in keek. Ze is erg professioneel en haar foto's zijn geweldig stuk voor stuk! We zijn enorm blij dat we voor haar gekozen hebben! Echt een toppertje. ♡ Sjurlie bedankt voor alles!


Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Leveranciers

Trouwjurk Desiree Bruidsmode Geleen
Trouwringen Zelfgemaakt bij Atelier Sier in landgraaf
Visagie S.Creation te Heerlen
DJ Erido Entertainment
Feestlocatie Partycentrum Chalet Treebeek
Haar bruid S.Creation te Heerlen
Pak bruidegom Suitsupply Maastricht
Trouwlocatie Auberge de Rousch Heerlen

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Heerlen: trouwreportage bij Auberge de Rousch
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties