Trouwfotograaf Brabant: tuinbruiloft in Son en Breugel en Waalre

25.08.18

Spontane bruidsfotografie in Brabant: Tuinbruiloft op een landgoed in Waalre met trouwfoto's van het aankleden in Son en Breugel

Het is al heel lang geleden dat ik deze bruid voor het eerst heb ontmoet, tijdens een fotoshoot bij een parfumerie. Raar hoe dingen soms kunnen lopen, dat je dan 7 jaar later als trouwfotograaf wordt gevraagd.

Superblij was ik met deze geweldige opdracht voor het maken van trouwfoto's in Son en Breugel en Waalre in Brabant. De trouwreportage begon 's morgen thuis bij de ouders van de bruid, waar bruidegom en de vader en de broer van de bruid zich omkleden. Vanuit dit adres vertrok ik voor het vervolg mijn trouwreportage naar het huis van de bruid, die thuis door een goede vriendin werd opgemaakt. Tijdens de visagie ging ik samen met videografe naar de zolder, voor het vastleggen van de prachtige, Assepoester achtige trouwjurk.

Al snel was het tijd voor het aankleden waarbij de bruid door haar moeder en zus geholpen werd met het aankleden, het aandoen van het trouwschoenen en de trouwsierraden. De eerste ontmoeting was traditioneel aan de voordeur en werd vervolgd door een kleine broodjeslunch. Tussen de buien door gingen we samen met het bruidspaar op pad voor het maken van een romantische trouwfotoshoot in de natuur in de omgeving van Son en Breugel.

Nadat is alles op foto en video vastgelegd was, vertrokken we naar de trouwlocatie op een landgoed in Waalre. Een prachtige landgoed met onder andere paardenstallen, gras en veel bomen. Hier was een feesttent met catering opgebouwd, en onder een oude eik een overdekte opstelling voor het buiten trouwen. Tijdens een super leuke trouwceremonie, waaiden we weliswaar allemaal bijna weg, maar kon ik prachtige trouwfoto's vol emoties maken. Op enig moment gingen de papieren van de trouwambtenaar zelfs waaien.

De rest van de trouwdag stond in het kader van gezellig borrelen en eten met vrienden en familie, speeches door familie en vrienden, het aansnijden van de bruidstaart, een kleine fotoshoot in de paardenstal en een aantal romantische trouwfoto's bij ondergaande zon en als afsluiting de feestavond met een geweldige dj, saxofonist en percussionist.

"Shirley is een supertoffe vrolijke fotografe die onze trouwdag prachtig in beeld heeft gebracht. We zijn best kritisch geweest op onze keuze voor een fotograaf en dat is achteraf heel wat waard geweest. Een prachtig boek met supermooie momenten, ze is een kei in het vastleggen van emotie, is het bewijs." 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Brabant: tuinbruiloft in Son en Breugel en Waalre
Logo Sjurlie.nl