Trouwfoto's bij kasteel Obbicht en kasteel Elsloo

08.08.18

Bruidsfotograaf Limburg: trouwfoto's bij kasteel Obbicht en met trouwceremonie bij kasteel Elsloo en inzegening van de trouwringen bij de Mariakapel in Beek

Een bijzonder mooi klein tweede huwelijk mocht ik fotograferen afgelopen woensdag. Om kwart over twaalf belde ik als trouwfotograaf aan bij bruid en bruidegom in Limburg. We hadden elkaar nog niet eerder ontmoet, enkel getelefoneerd, dus dat was op zich wel bijzonder. 

Vertrokken richting kasteel Obbicht, een mooi kasteel, dat privé bezit is en waar wij hadden afgesproken voor het maken van romantische trouwfoto's. Aansluitend reden we door richting kasteel Elsloo waar het bruidspaar door de gasten werd onthaald, waarna in de Ridderzaal het wettelijk huwelijk plaatsvond, omlijst door prachtige live zang.

Na ceremonie vormden alle gasten buiten een erehaag en werd de bruidstaart aangesneden en werd er een toost uitgebracht door de broer van de bruidegom. Aansluitend werd er gezellig geborreld met familie en vrienden. Als afsluiting maakte ik met de complete groep bruidsgasten een aantal groepsfoto's waarna we vertrokken naar de Mariakapel in Beek voor de inzegening van de trouwringen. 

Na afloop mocht de kleinzoon de grote witte ballon oplaten bij de kapel. 

Voor mij was het toen tijd om afscheid te nemen van het bruidspaar

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfoto's bij kasteel Obbicht en kasteel Elsloo
Logo Sjurlie.nl