Bruidsfotograaf België: trouwfoto's in de Grotten van Kanne

03.02.18

Trouwfotograaf in Kanne in België: een schitterende bruiloft en een spontane bruidsreportage in de Grotten van Kanne

Mijn eerste trouwreportage van 2018 startte met een prachtige bruidsreportage die begon met het aankleden van de bruid en bruidegom in Millen (België) vlakbij Riemst. Van daaruit vertrokken we samen met de ouders en kinderen naar de Grotten van de Kanne.

In deze bijzondere sfeervolle mergelgrotten vond het wettelijk huwelijk plaats

Dit werd gesloten door een van de Schepen (wethouders) van de gemeente Kanne. Het bruidspaar dat bijzonder verliefd was, was een zeer fotogeniek stel dat veel lachte en ook zo nu en dan een traan van blijdschap liet. Iets wat ik als bruidsfotograaf natuurlijk graag zie.

Na de trouwceremonie was er een champagne toost en aansluitend maakte ik als bruidsfotograaf een aantal groepsfoto's met de familie en getuigen.

Trouwfoto's maken bij de brug van Vroenhoven omringd door de bijzondere betonnen vormen van het amfitheater

Daarna vertrokken de gasten naar hun nabij hotel en ging ik het het kersverse stel naar de Brug bij Vroenhoven. Omdat ik een regenachtige dag verwachte en het vrij koud was, ben ik op zoek gegaan naar een fotolocatie die deels beschutting bood. Onder de Brug van Vroenhoven ligt een amfitheater, dat door de betonnen vormen en de trappen bijzonder fotogeniek is. De kleuren van het beton sloten erg mooi aan bij de zilvergrijze trouwjurk en het trouwpak. We maakten hier een aantal spontane trouwfoto's en ook een aantal portretten van het bruidspaar.

En daarna trouwfoto's maken op de brug van Riemst

Als afsluiting maakten we ook nog een korte trouw fotoshoot op de brug van Riemst, waarna we terugkeerden naar de Grotten van Kanne. Hier startte ik met het bewerken van een aantal trouwfoto's ter presentatie op de feestavond.

het bruidspaar maakte opnieuw hun intrede in de grot onder luid geklap

Aansluitend maakte ik een sfeerimpressie van de binnenkomst van de avondgasten, de grot begon zich aan snel te vullen waarna er door een traiteur een bijzonder mooi diner buffet werd neer gezet. Nadat iedereen had plaatsgenomen aan de mooi gedekte tafels in de feestzaal maakte het bruidspaar hun intrede. Onder luid geklap werden zij ontvangen en liepen zij naar hun tafel.

4 schitterende bruidstaarten in de vorm van ijstaart

Na de uitgebreide voorgerecht en het hoofdgerecht was het tijd voor 4 schitterende bruidstaarten in de vorm van ijstaart, die door het bruidspaar werden aangesneden. De bruidstaarten werden op het buffet geplaatst waar een keur aan heerlijke dessert gepresenteerd werd.

Een romantische openingsdans in de grot

Na de bruidstaart was het bijna half twaalf in de avond en opende het bruidspaar de feestavond met een romantische openingsdans waarna zij dansen van haar ouders en kinderen. Daarna gingen alle anderen gasten ook de dansvloer op.

Om half een ronde ik deze mooie bruidsreportage in Belgie af en nam ik afscheid om huiswaarts te keren.

"Sjurlie is een superaangename vrouw die haar job door en door kent. Ze werkt heel professioneel, is flexibel en komt haar afspraken volledig na. Je voelt je geen enkel moment ongemakkelijk met haar in de buurt. Ze legt de mooiste momenten vast, zonder dat je haar aanwezigheid merkt. En ze IS overal aanwezig ! We vroegen voor spontane foto's, foto's die afweken van de klassieke reportages en die hebben we gekregen. Zowel van onze loveshoot als van onze huwelijksreportage. Een toppertje!"

 

Gepubliceerd op de website van The Perfect wedding

Leveranciers

Trouwjurk Linx Fashion %u2013 Hasselt/Antwerpen
Bruidstaart Dine %u2019n Ice %u2013 Millen Riemst
Trouwringen Juwelier Grandjean Dendermonde
Trouwlocatie Grotten van Kanne
Pak bruidegom Linx Fashion %u2013 Hasselt/Antwerpen
Haar bruid Kreatos Riemst
DJ Dj Da Silva %u2013 Riemst
Catering Grotten van Kanne
Bloemwerk Lissens Opwijk

Reactie plaatsen

De vos Veerle
Heel mooie foto's, prachtig gedaan!!!
De Vos Roos
Heel mooie fotoreportage ❤️❤️
Bruidsfotograaf België: trouwfoto's in de Grotten van Kanne
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300