Trouwfotografie Zuid Holland: trouwfoto's op het eiland Tiengemeten

15.09.17

Bruidsfotograaf Zuid Holland: een prachtig huwelijk vol emotie op het eiland Tiengemeten bij Herberg Tiengemeten

Via Skype en telefoon leerde ik dit leuke bruidspaar kennen. Ze boekten mij direct voor hun bruidsreportage op het eiland Tiengemeten en vorige week donderdag reed ik in de avond in de stromende regen richting Zeeland. Ik hoopte zo erg dat het vrijdag droog zou zijn! Ik sliep die nacht in een B&B en in de ochtend warempel werd de regen minder en toen ik richting het veer reed om over te steken werd het zelfs zonnig.

Met het pontje over naar het eindlandje Tiengemeten voor de bruidsreportage

Bij het veer ontmoette ik het bruidspaar voor het eerst, samen met zijn kinderen. Binnen 10 minuten waren we met het pontje op het eilandje Tiengemeten aangekomen waar we richting Herberg Tiengemeten reden.

De hele herberg tiengemeten werd versierd voor de bruiloft

Hier ontmoette de aanstaande bruid haar kinderen die druk bezig waren met het aanbrengen van trouwdecoratie. Rondom de gehele herberg waren grote helium ballonnen neer gezet met daaraan hete luchtballonnen op schaal van papier mache. Ik zou er tijdens de ceremonie achter komen waarom dit was. (De bruidegom bleek zijn bruid ten huwelijk te hebben gevraagd in een hete luchtballon).

Trouwfoto's van het aankleden van de bruid in de bruidssuite van herberg Tiengemeten

Aansluitend gingen de bruid en bruidegom zich beiden omkleden in de bruidssuite van de herberg. Eerst de bruidegom met zijn zoon en dochter en daarna de bruid met hulp van haar dochters. Beiden zagen er werkelijk schitterend uit. Aangezien de bruid een schippersdochter is en beiden erg van het water houden, besloten we dat zij elkaar voor het eerst zouden zien op de dijk.

Foto's van de firstlook en daarna de trouwreportage in de boomgaard van herberg Tiengemeten
Na een mooi moment van elkaar voor het eerst zien maakten we een kleine trouwreportage samen bij een bootje op de steiger en in de boomgaard van herberg Tiengemeten.

Spontane trouwfoto's van de het weggeven van de bruid door haar 93 jarige vader

Daarna werd het langzaam tijd voor de huwelijksceremonie. Toen de bruid samen met haar twee dochters binnenkwam werd zij in het middenpad verrast door haar 93 jarige vader, die als verrassing naar de herberg was gehaald. Hij gaf haar formeel weg aan het aanstaande echtgenoot.

Een huwelijksceremonie vol met speeches en tranen van vreugde

Tijdens trouwceremonie stroomden er veel tranen van vreugde, er waren speeches van de kinderen en van een goede vriend, kortom een bijzondere trouwceremonie om als bruidsfotograaf te mogen fotograferen, vol met journalistieke trouwfoto (momenten).

Bruidstaart en champage in de zon

Na de ceremonie werd er lekker in de zon champagne gedronken, de bruidstaart aangesneden en geborreld. Na nog wat groepsfoto’s te hebben gemaakt, was het langzaam tijd worden voor het vertrek van de daggasten, die werden opgehaald door de salonboot. Na het uitbundig uitzwaaien van de gasten, maakte ik nog wat foto’s bij ondergaande zon en daarna nam ik het pontje terug naar het vaste land.

Leveranciers

Bruidstaart Uljee banketbakkers
Bloemwerk Biedermeijer Middelharnis
Trouwkaart Studio Mabelle
Haar bruid Bakelaar Den Bommel
Catering Herberg Tiengemeten
Trouwlocatie Herberg Tiengemeten
Trouwringen Juwelierkeuvelaar

Reactie plaatsen

Corry Hage
Werkelijk schitterend zijn deze foto's..!!
Trouwfotografie Zuid Holland: trouwfoto's op het eiland Tiengemeten
Logo Sjurlie.nl