Trouwfotograaf Schinveld: trouwen in de Schinvelderhoeve

18.08.17

Bruidsfotograaf Heerlen en Schinveld: trouwfoto's van een internationaal huwelijk met als thema Alice in Wonderland, in de Schinvelderhoeve

De dag begon bewolkt, toen ik bij het bruidspaar aanbelde voor het begin van mijn trouwreportage. Ik zou foto’s maken van het aankleden van de bruid, de bruidegom een hun beide (bruidskinderen).

Eerst begon ik met het fotograferen van de bruidsvisagie en het bijzondere jaren 50 kapsel van de bruid, tussendoor ging ik naar de woonkamer, waar de bruidegom hun beide zoontjes en zichzelf aankleedde.

Daarna weer terug naar boven voor het aantrekken van de mooie kanten trouwjurk. Vervolgens gingen bruid en bruidegom ieder apart met hun ouders naar de Schinvelderhoeve, waar de trouwceremonie plaatsvond geheel in “Alice in Wonderland” stijl.

Ook de trouwambtenaar had hiervoor erg veel zorg aan haar kleding besteed, in een mooie gebloemde jurk bijpassend in de kleuren van de decoratie.

De huwelijksceremonie duurde een uur en was heel persoonlijk. De ambtenaar betrok alle gasten bij de speech en liet iedereen persoonlijk aan het woord. De broer van de bruid werd te hulp geroepen bij het ja woord en zoonlief met een was stempel in het trouwboekje zetten en de trouwringen brengen.

Daarna was het tijd voor een high tea met verschillende speeches, een champagetoost en groepsfoto’s.

Als afsluiting ging ik met het kersverse bruidspaar een veld met zonnebloemen in voor het maken van een aantal romantische trouwfoto’s samen.

De overige trouwfoto’s maakten we onder de poort van de Schinvelderhoeve om de regen te ontlopen.


Een superleuke trouwdag, vol spontane momenten en mooie details weer.

Leveranciers

Trouwjurk asos
Bruidstaart Cakemanor
Visagie Eye on Beauty
Trouwlocatie Schinvelderhoeve
Trouwkaart Kaartje of kip
Trouwambtenaar Jacqueline Trip
Pak bruidegom Dickies, Zalando, Asos
Kleding bruidskinderen Bonprix, Wish
Bedankjes en decoratie Etsy,
Catering Biej de Tant
Haar bruid Eye on Beauty

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Schinveld: trouwen in de Schinvelderhoeve
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300