Trouwfotograaf Chateau Neercanne Maastricht trouwfoto's van buiten trouwen in Zuid-Limburg

14.05.18

Bruidsfotograaf Chateau Neercanne: trouwfoto's van buiten trouwen in Zuid-Limburg op een spontane en journalistieke wijze

Een bruidsreportage op woensdag, van een leuk stel waarvan de bruid Duitse is en de bruidegom een Nederlander. Een internationaal huwelijk dus.

Buiten trouwen bij Chateau Neercanne

Op een schitterende woensdagmiddag om 15.00 u arriveerde ik bij Chateau Neercanne voor het vastleggen van dit huwelijk.

Een wettelijk huwelijk op het terras van het chateau

De trouwreportage startte voor mij met het vastleggen van de ontvangst van de gasten op het terras. De bruidegom liep al zenuwachtig rond. Toen het tijd was voor de wettelijke trouwceremonie, die plaatsvond op het terras van Chateau Neercanne, verzamelen alle gasten zich daar.

Duitse tradities tijdens dit huwelijk

Op een Duitse bruiloft is het traditie dat alle gasten er de hele dag bij zijn, er is dus geen sprake van een gasten die enkel voor de ceremonie, het feest of de receptie komen. De groep bestond uit circa 60 mensen die de hele dag gasten waren op dit trouwfeest.

Hilariteit alom omdat de trouwringen nog bij de receptie lagen 

De huwelijksceremonie startte enigszins hilarisch, omdat de trouwringen nog bij de receptie lagen, maar deze werden al snel gebracht. De bruid kwam traditioneel binnen met haar vader en werd aan de bruidegom weggegeven. 

Live zang tijdens het wisselen van de trouwringen

Tijdens het wettelijke huwelijk was een live zangeres en toen het tijd was voor de ringen, werden deze gebracht door een kleine bruidsjonker, die de bruidegom daarna feliciteerde met een enorme knuffel.

Bruidstaart en toost en aansluitend groepsfoto's maken

Na de ceremonie was er traditiegetrouw bruidstaart en een champagnetoost, aansluitend maakte ik als bruidsfotograaf de groepsfoto's en maakten we een aantal romantische trouwfoto's in de Engelse tuinen van het chateau.

Een same day edit tijdens het trouwdiner

Tijdens het trouwdiner, waar ik ook mee verwend werd, verzorgde ik een same day audit. Deze werd tijdens de feestavond op een beamer gepresenteerd. 

Om 22.00 zat mijn taak als trouwfotograaf er op voor die dag.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Chateau Neercanne Maastricht trouwfoto's van buiten trouwen in Zuid-Limburg
Logo Sjurlie.nl