Bruidsfotograaf Maastricht bij buitenplaats Vaeshartelt

18.05.12

Bruidsfotograaf Maastricht: huwelijksfotografie van een internationale bruiloft bij kasteel Vaeshartelt

Een sneak preview van de romantische bruidsreportage van het internationale huwelijk van de Russische Elena en Rotterdamse Henk, die vandaag trouwden in Maastricht.

Ik was vandaag de gelukkige fotograaf die dit huwelijk mocht fotograferen. We begonnen thuis in hun appartement aan het Ceramique terrein. Henk moest eerst de bruid "kopen"  door middel van een traditioneel Russisch spel. Daarna moesten we helaas erg lang wachten op de bruidsauto, tijd die we gevuld hebben met een kleine, grappige bruidsreportage, waarbij de postbode nog langskwam met felicitatiekaarten.

Uiteindelijk kwamen we helaas te laat aan bij het theater aan het Vrijthof, waar de trouwceremonie plaatsvond. Na de ceremonie maakten we een wandeling door Maastricht, over de kermis op het Vrijthof, langs de oude stadswallen via het stadspark en de brug over de Maas terug naar het Ceramique terrein.

Van daaruit gingen we met mijn auto naar Kasteel Vaeshartelt in Weert (Meerssen) voor de rest van de reportage in het kasteelpark, het diner, het feliciteren en overhandigen van de kado's en de familieportretten. Ook hier kwam een Russische traditie aan te pas; de ouders van de bruid geven het bruidspaar brood en zout en degene die het grootste stuk brood weet te pakken te krijgen wordt de baas in huis :-)

Je hebt ons weten te verbazen. Toen we dit doorbladerden, wisten we exact waarom wij jou hebben uitgekozen als fotografe! Het boek geeft een fantastisch beeld van de dag!

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Maastricht bij buitenplaats Vaeshartelt
Logo Sjurlie.nl