Bruidsfotograaf Maastricht: wie wil er nu niet buiten trouwen bij Vaeshartelt ?

08.07.17

Bruidsfotograaf Maastricht: wie wil er nu niet bij Vaeshartelt Trouwen ? Trouwfoto's van een schitterende bruiloft in Maastricht.

Het was elf uur in de ochtend, toen ik in de spiegelzaal arriveerde foto het fotograferen van de visagie en haarstyling van de bruid. Het was heerlijk relaxt, met op de achtergrond George Michael, terwijl kapper Noel het haar van de bruid deed.

Aansluitend werd zij opgemaakt door haar beste vriendin. In de tussentijd maakte ik wat foto’s van de supermooie kanten trouwjurk, de bijzondere kanten trouwschoenen en liep ik ook even naar de bruidssuite waar de bruidegom en en hun vier kinderen zich aankleedden met hun van de ouders van de bruidegom.

Het was een drukte van  je welste in de kleine bruidssuite, waar zich tevens 2 videografen bevonden.

Daarna weer snel terug naar de spiegelzaal, voor het aankleden van de bruid.

Toen beiden op hun mooist waren was het tijd voor hun eerste ontmoeting in trouwkleding, deze zou op advies van weddingplanner Loes in de geheime tuin plaatsvinden. Ik liep met de bruid naar de tuin, die met de rug naar de ingang stond te wachten, terwijl haar aanstaande man met het bruidsboeket kwam aanwandelen. Een mooi en emotioneel moment.

Daarna was het tijd voor de bruidsreportage van het stel samen en aansluitend met de kinderen, die ik deels binnen in het mooie aangeklede kasteel maakte en deels in de tuinen onder de bomen. Ook stond er een kleurrijke circuswagon in de tuin, die gebruikte voor het maken van een aantal trouwfoto’s.

Na een leuke relatie fotoshoot, ging ik langzaam naar de plek waar de ceremonie zou plaats vinden, om een mooie boom in de tuin. Tijdens de trouwceremonie was er live muziek door een pianiste en werden er persoonlijke verhalen verteld over het bruidspaar.

Kersvers getrouwd, was het al snel tijd voor de toost en het aansnijden van de mooie bruidstaart. Daarna ging iedereen gezellig op het terras zitten praten en van de bruidstaart genieten.

Al gauw stond het volgende onderdeel op het programma: het maken van de groepsfoto’s. Hiervoor kreeg ik geweldige assistentie van het entertainmentteam, dat mij hielp met verzamelen van de trouwgasten die op de foto zouden gaan.

Na dit alles werd het gezelschap in de mooie aangeklede zaal ontvangen het trouwdiner, waarbij speeches, een leuke quiz en een muzikale menukaart werden opgevoerd. Dit bracht het uitbundige gezelschap in een gezellige feeststemming. Er werd gedanst en veel gelachen.

De prachtige trouwdag werd afgesloten met een sluitingsdans op het terras, waarbij alle gasten het bruidspaar omringden.

We hebben een ontzettend mooie dag samen gehad met Shirley die e.e.a. heel mooi heeft vastgelegd. Nadien ruim de mogelijkheid gekregen om het album samen te stellen, met een uiteindelijk prachtig afgewerkte opbergdoos en de set foto's op een mooie USB stick als aandenken. We kunnen iedereen haar van harte aanraden

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Maastricht: wie wil er nu niet buiten trouwen bij Vaeshartelt ?
Logo Sjurlie.nl