Trouwfotografie Vaals: Sprookjesbruiloft bij kasteel Bloemendal

02.07.16

Bruidsfotograaf Limburg: Zaterdag mocht ik een heel romantisch en klein huwelijk fotograferen in kasteel Bloemendal. 

Shanna en Danny hadden nacht voor hun trouwdag al overnacht in de torenkamer van dit mooie kasteel. Toen ik binnenkwam waren de visagiste en de kapster er. Shanna had alles heel ruim gepland waardoor ik uitgebreid alle tijd had om de mooie accessoires, de jurk en alle overige gebeurtenissen te fotograferen.

Langzaam kwamen haar vader en moeder met de trouwjurk en daar haar zusje binnen druppelen. Het was een gezellige boel op de kamer. Danny werd even weggestuurd toen Shanna door het moeder en zus in haar trouwjurk geholpen werd.

 

Toen iedereen klaar was zagen zij elkaar voor het eerst in hun trouwkleding onderaan de trap. Aansluitend druppelen de gasten langzaam binnen. Shanna wilde dolgraag buiten trouwen, bij de fontein en dus gingen haar moeder en zus buiten de stoelen versieren met ballonnen en linten. Het begon er al langzaam wat dreigender uit te zien qua hemel. Er kwam weer een grijze lucht op zetten. Gelukkig stelde het hotel aan alle ceremonie gasten paraplu’s ter beschikking. Net toen de bruid met haar vader naar voren wandelen, begon het toch te regenen. Snel stroomden alle gasten naar binnen, waarna de ceremonie binnen werd voortgezet.

Binnen wat het echter niet minder mooie, met de super leuke ambtenaar en mooie speeches van Shanna’s vader en zus, werd het een emotioneel uur. Zo emotioneel, dat het haar haast niet lukte de trouwakte tekenen.

Aansluitend was er heerlijke bruidstaart, een toast en een werkelijk schitterende sweettable voor alle gasten. Gezellig keuvelend aan de tafel, wisselden de wolken buiten weer voor de zon. Totdat wij in de tuin stonden om groepsfoto’s te maken, daar ging bui twee over het gezelschap heen. Weer allemaal naar binnen rennen dus.

 

De fotoshoot van het kersverse stel samen maakte ik daarom gedeeltelijk binnen. Toen het weer even droog was maakte ik ook nog wat foto’s in de mooie tuin.

Rond vijf uur nam ik afscheid en was er het bruidsdiner.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Vaals: Sprookjesbruiloft bij kasteel Bloemendal
Logo Sjurlie.nl