Bruidsfotograaf Kerkrade: een bruiloft met regen en zonneschijn bij Winselerhof

01.09.18

Bruidsfotograaf Kerkrade: een bruiloft met regen en zonneschijn in de prachtige Winselerhof

In een bomvolle hotelkamer van het schattige bakhuisje van deze mooie trouw locatie, werd de bruid mooi gemaakt. De bruidsmake en haar haar werden gedaan en samen met een videograaf legde ik dit alles vast. Oma kwam binnen met 2 dochtertjes, die gingen spelletjes doen het bed, de ceremoniemeester liep in en uit, het was een gezellige drukte. Tussen dit alles door probeerde ik wat mooie details en momenten vast te leggen, in het mooiste licht.

Tussen de bedrijven door, ging ik naar de kamer van de bruidegom, die zich ook in hetzelfde bakhuisje omkleedde, samen met zijn ouders, zijn broers en de vriendin van een van broers. Er werden stropdassen geknoopt en moeder hielp met het aanbrengen van de manchetknopen, terwijl bij de voordeur teennagels gelakt werden en de laatste hand aan het kapsel werd gelegd met een stijltang.

En weer terug naar de bruid, waar het tijd was voor het aankleedmoment. Met hulp van haar moeder ging zijn in het trouwjurk, waarna de dochters mochten helpen bij het inzetten van de bruidssluier. Aansluitend gingen de beide dochters c.q. bruidsmeisjes zelf in hun jurkjes.

Omdat het maar bleef regenen, moesten we een alternatieve locatie zoeken van de romantische trouwfoto's. Normaal gaat dit prima in de tuin en tussen de druiven ranken, maar koos ik voor de grote ramen bij de hotelreceptie. Hier kon ik na het wegzetten van wat vazen en stoelen een aantal mooie silhouetten maken. Maar voor dit alles plaatsvond was er een emotionele first look in de feestzaal en las het stel elkaar aansluitend op een intieme locatie in de wijnkelder de geloftes voor.

Al snel was het tijd voor de prachtige trouwceremonie. Het stijl wilde heel graag buitentrouwen in de wijngaard, maar dat werd door de regen verplaatst naar de grote zaal binnen. Dat was echter niet minder mooi. Na en ja woord en een kus was het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart bij restaurant Pirandello. Tijdens de borrel maakten we ook wat groepsfoto's buiten en al langzaam werd de lucht wat blauwer. De zon liet zich zien. Dus besloten we alsnog een aantal trouwfoto's te maken in wijngaard samen met de kinderen. Als afsluiting maakte ik met hulp de kinderen en hun bellenblaas kunsten nog wat foto's van het bruidspaar bij een van de mooie blauwe poorten.

Dit was echt een trouwdag waarop ik geen moment niet te fotograferen had. De tijd vloog voorbij. Terwijl de gasten buiten van een aparatief genoten, maakte ik binnen wat foto's van de gedekte tafels en zette mijn laptop alvast klaar voor de same day edit. Na zelf wat gegeten te hebben met ons "team" van de videograaf en de professionele ceremoniemeesters, ging ik verder met het fotograferen van het diner en een aantal speeches. Tijdens het nagerechtenbuffet konden gasten al een voorproefje van de trouwreportage zien op een scherm.

Al gauw was het tijd voor een schitterende openingsdans. DJ Matthijs zorgde met het juiste licht en rook van een mooie omlijsting van het geheel.

Leveranciers

Bruidstaart Eclair Gebak
Wedding planner The Arts of we
Visagie Edith Remmen
Bloemwerk Ill Fleure Bloematelier
DJ Entertainment company
Tekenaar De Karikaturist
Trouwambtenaar Love Connection by Antoinette Stille
Videograaf Baker Street videos

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Kerkrade: een bruiloft met regen en zonneschijn bij Winselerhof
Logo Sjurlie.nl