Hippe bruidsfotograaf in Limburg: een trendy bruiloft bij de Schinvelderhoeve

12.05.15

Trouwfotograaf Limburg; Een trendy bruiloft bij de Schinvelderhoeve  

Hier bij ben ik als bruidsfotografe in Limburg regelmatig te gast. Zo ook weer afgelopen vrijdag waar op een stralende dag het huwelijk van Remko en Francis plaats vond met een super mooie persoonlijke ceremonie op de binnenplaats. Het was mijn eerste buitenbruiloft in de Schinvelderhoeve.

 Ik begon thuis met het fotograferen van het aankleden van Remko en zijn zoontje. Van daaruit vertrok ik samen met de cameraman naar Francis in Schinveld, die door haar zus en moeder aangekleed werd. Prachtige emoties te zien toen de vader zijn dochter voor het eerst in het trouwjurk zag.

Langerzamerhand arriveerden er meer gasten en daarna kwam ook Remko aan in de super leuke trouwauto: een lichtblauw volkswagenbusje. 

De trouwceremonie duurde een uur en was vol van persoonlijk momenten. De zus van de bruid, maar ook de broer droegen iets voor en er werden veel persoonlijke zaken verteld over hun kennismaking en hun jeugd.

Na de ceremonie ging de kurk van de champagne en werd er getoast. Na de toast wandelden wij het bos in voor een romantische fotoshoot. Onder een mooie eikenboom en op omgevallen berkenboom fotografeerde ik dit super verliefde stel.

Weer terug aangekomen bij de hoeve ging het gezelschap aan tafel voor het diner. Aan een mooi gedekte tafel vol van leuke details. Ik nam afscheid voor het diner werd opgediend om weer terug te komen voor een korte impressie van de feestavond. Hier vond de openingsdans plaats en werd de bruidstaart aangesneden. Het eindige met een spectaculaire boeket gooi scene.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Hippe bruidsfotograaf in Limburg: een trendy bruiloft bij de Schinvelderhoeve
Logo Sjurlie.nl