Bruidsfotografie bij kasteel Erenstein in Kerkrade: een internationale bruiloft in Limburg

23.05.15

Bruidsfotograaf Limburg: romantische huwelijksfotografie bij kasteel Erenstein in Kerkrade

Op de populairste trouwdatum van 2015, 15 mei 2015 trouwden Eva en Bjorn bij kasteel Erenstein in Kerkrade. Een internationaal huwelijk met zowel Limburgse als buitenlandse gasten en een tweetalige trouwceremonie.

Ik mocht er van het aankleden tot en met de feestavond bij zijn, dit bijzondere internationale huwelijk tussen de Kerkraadse Bjorn en de Slowaakse Eva, die elkaar ontmoetten in de Starfisch in Aken.

Traditioneel begon ik met foto's van het aankleden, daarna werd even door Bjorn afgehaald om naar kasteel Erenstein te gaan voor het wettelijk huwelijk. Na de wet was een prachtige kerkdienst in het kleine kerkje in Eygelshoven, met live muziek.

Na de kerk bubbels bij Erenstein en in de stralende zon maakten we daarna een aantal romantische foto's van het kersverse bruidspaar samen en daarna de traditionele familieportretten.

Aansluiten was er een heerlijk diner voor alle gasten. Tijdens het diner vertrok ik naar huis om een aantal foto's te selecteren voor een presentatie tijdens de feestavond.

Gelukkig werd ik goed verzorgd bij Erenstein en met een volle maag vertrok ik snel naar huis om daar verder te werken, om vervolgens weer om acht uur terug te kunnen zijn voor de openingsdans en het aansnijden van de bruidstaart.

Shirley is een geweldige fotografe waardoor wij nog steeds kunnen nagenieten van onze mooie dag. Vanwege haar enthousiasme en goede ideeën hadden wij direct een goed gevoel om haar als onze fotografe te vragen op onze bruiloft.

Wij vonden het erg leuk om van tevoren kennis te hebben gemaakt met Shirley, want daardoor voelden we ons erg op het gemak bij haar op de dag zelf. Ze is een zeer prettige vrouw om zaken mee te doen, ze is aardig, duidelijk en makkelijk om mee te werken. Mede dankzij haar professionele aanpak bleef ze onzichtbaar voor ons waardoor wij helemaal niet in de gaten hadden dat er foto’s gemaakt werden, maar ze weet toch exact de speciale momenten prachtig vast te leggen. De foto’s geven een prachtig en spontaan beeld van onze trouwdag, vooral de emoties en de sfeer van de dag weet ze zeer goed vast te leggen in haar foto’s. De ideeën op de dag zelf sloten perfect aan op onze wensen en de uitvoering achteraf maakte alles nog mooier. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen van onze familie, vrienden en kennissen over de mooie natuurlijke foto’s en prachtige reportage. We bevelen haar dan ook ten zeerste aan en zullen zeker weer contact zoeken als we ooit weer foto’s willen laten maken. Sjurlie Fotografie is echt een aanrader.


Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie bij kasteel Erenstein in Kerkrade: een internationale bruiloft in Limburg
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties