Trouwfotograaf Limburg met een trendy fotoshoot in de de Sfinxfabriek Maastricht

18.03.15

Bruidsfotograaf Maastricht: Wat een leuke en hippe bruidsreportage mocht ik gisteren maken!

 

Een dagje op pad in Maastricht als huwelijksfotograaf. In kleine kring trouwde dit stel gisteren op een stralende lentedag in Maastricht. We startten met de trouwfotoshoot in de trendy urban Sfinxfabriek. De kleuren van de oude fabrieksmuren kleurden prachtig bij de leuke vintage bloemetjesjurk van de bruid. 


Vanuit de Sfinxfabriek wandelden we naar het Bassin, waar ik nog een aantal romantische trouwfoto's van het stel maakte en van daaruit richting het gemeentehuis, waar het wettelijk huwelijk zou plaatsvinden in de mooie klassieke trouwzaal.

 

Na een leuke, intieme trouwceremonie in het stadhuis van Maastricht, wandelde ik samen met het kersvers getrouwde stel naar de Bread and Delicious aan de Stationsstraat, waar een High Tea, de toast en het aansnijden van de bruidstaart zou plaatsvinden.

Aangezien het gisteren Sint Patricksday was en het stel hun eerste date had bij de Irish Pub in Maastricht, deden we deze locatie ook even aan voor een biertje.

Na zelf ook te hebben genoten van de high tea, nam ik afscheid van dit stralende bruidspaar.

Tevens is er die dag een video gemaakt door Alex Mirea uit Luik:

We zijn er oprecht stil van en ontzettend onder de indruk. Dank je wel dat je er zoiets waanzinnig van hebt gemaakt! De twee foto's die we gisteravond zagen waren al fenomenaal, dus die heb ik natuurlijk direct aan iedereen laten zien. Het linkje naar jouw blog zal ik ook gelijk rondsturen, want er is geen betere manier om ons geluk van de daken te schreeuwen!

Dank je wel voor alles! En heel fijn dat je op onze dag kon zijn!
Groetjes ook aan Alex!

Lieve groetjes van meneer en mevrouw Engelen :)


Onderstaande recensie gepubliceerd op de website van The Perfect wedding

Wij zijn erg gelukkig dat we gekozen hebben voor Shirley. De communicatie verliep vlot en ongedwongen, en hetzelfde geldt eigenlijk voor onze trouwdag. Ze heeft al onze wensen tot in perfectie verwerkt en de tastbare herinneringen die ze ons gegeven heeft zullen we nog heel lang koesteren.
We kregen erg veel complimenten ook van onze gasten die haar aanwezigheid als erg prettig hebben ervaren en van vrienden die de foto's zo bijzonder en zo mooi vinden.

Leveranciers

Trouwjurk Succubus
Bruidstaart Bread and Delicious
Visagie Edith Remmen
Trouwschoenen Dolcis
Feestlocatie Bread and Delicious
Bloemwerk Boeket door bruid zelf gemaakt
Trouwlocatie Gemeentehuis Maastricht
Pak bruidegom Suit Supply
Trouwringen Siebel Maastricht

Reactie plaatsen

Ellen Duijn
Prachtig!!! Mooie reportage van ultiem geluk..
Trouwfotograaf Limburg met een trendy fotoshoot in de de Sfinxfabriek Maastricht
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties