Kersthuwelijk bruidsfotograaf in Kasteel Vaalsbroek

22.12.12

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Bruidsfotograaf Vaals: een romantische huwelijksreportage rond de kerst in het chique kasteel Vaalsbroek

Dit bruidspaar woont in Japan. De bruidegom komt oorspronkelijk uit Limbricht, maar woont al 16 jaar in Japan. Zij zijn al getrouwd in Japan en in Limburg vond vandaag hun wettelijk huwelijk plaats in Kasteel Vaalsbroek in Vaals. Ongeveer een maand voor het huwelijk kreeg ik een per mail een aanvraag voor hun bruidsreportage in Kasteel Vaalsbroek.

Mijn 1e winterhuwelijk en helaas was het geen mooi weer vandaag. Het was weliswaar niet  koud, maar het miezerde toen ik arriveerde. Toch hebben we toen snel een paar foto's van het gezin buiten gemaakt, daarna zijn we de rest van de foto's binnen in het kasteel gaan maken bij de mooie kerstversieringen.

Ik heb nog niet eerder zo gelachen tijdens een huwelijksceremonie, wat een grappige trouwambtenaar (Carla Pera van www.uwtrouwambtenaar.nl)!  Het hele gezelschap lachte ontzettend veel, er waren 20 gasten, waaronder Miho's Japanse familie en vriendinnen, een knusse gezellige groep.

Toen het diner startte eindigde mijn reportage. Thuis aangekomen viel mij plotseling in dat ik de groepsfoto's vergeten was! Snel teruggereden naar Vaals en tussen een gang van het diner hebben we de familiefoto's nog even gemaakt.

Hier een aantal van de foto's uit de bruidsreportage van vandaag.

We waren alleen in Nederland voor ons huwelijk en alles moest dan ook op zeer korte termijn worden geregeld, merendeel via email. Shirley was zeer gastvrij en begreep meteen wat we wilden, waar we zelf eigenlijk niet eens wisten wat we nu eigenlijk wilden.... De shoot zelf was uiterst relaxt, Shirley weet precies hoe ze mensen "los" kan krijgen, en het resultaat is gewoon ongelofelijk mooi geworden. Als je op zoek bent naar een fotografe in het zuiden van het land, zeer zeker ook Shirley bellen/mailen!

Gepubliceerd op de website van The perfect Wedding

Reactie plaatsen

Geen reacties
Kersthuwelijk bruidsfotograaf in Kasteel Vaalsbroek
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties