Bruidsfotograaf Genk: trouwen bij Thor Central en C-mine

22.11.17

Trouwfotograaf Genk spontane bruidsreportage in de voormalige mijn gebouwen van Thor Central in Genk en C-Mine


Dit bruidspaar wilde enkel trouwfoto's maken en een geen bruidsreportage van hun trouwceremonie. Ze zochten hiervoor een mooie vintage locatie en ik stelde voor om samen naar Thor Central en C-mine in Genk (België) te gaan.

Het was schitterend weer gisteren voor het maken van een trouwreportage, we startten binnen op de trappen bij Thor Central. De hoge grote ramen lieten prachtig het zonlicht door en zorgden voor een romantische setting voor het maken van trouwfoto's.

De het lichtspel op de muren maakten deze omgeving tot een creatieve plek voor een bruidsfotograaf. 

Vanuit Thor Central (voormalige mijn van Waterschei) reden we vervolgens naar C-Mine, waar ik begon met maken van een aantal bruidsfoto's in het Labyrinth, daarna maakten we nog een aantal foto's binnen op de trappen. 

Van deze trouwreportage zal ik als aandenken een mini trouwalbum maken in vintage stijl.

 

FAQ

Waar kun je mooie trouwfoto's maken in Belgie ?

Als van een industriele locatie houdt en oude mijngebouwen zijn Thor Central in Genk (wel bellen voor een afspraak) of C-mine in Genk erg geschikt voor een bruidsreportage. bij C-mine is vooral ook het labyrinth erg geliefd door haar roestige metaalkleuren.

Waarom zou je kiezen voor C-mine of Thor Central voor je trouwfoto's ?

Beide locaties hebben een link met de mijnen en hebben zowel binnen als buiten mogelijkheden, wat ideaal is voor een bruiloft, aangezien het op je trouwdag natuurlijk ook zou kunnen regenen. Bij regen kun je bij beide locaties ook super binnen foto's maken.

Moet je een afspraak maken bij Thor of C-mine foto's te maken ?

Buiten mag je altijd foto's maken, maar om binnen met name bij Thor Central te fotograferen moet je even op de website kijken. Zij hebben speciale dagen waarop zij opengesteld zijn voor het maken van bruidsfoto's.

Kan ik als Nederlands bruidspaar ook een Belgie trouwfoto's laten maken ?

Ja, natuurlijk. Ik ben circa 30 minuten van de grens gevestigd en Belgie heeft diverse mooie binnen en buitenlocaties waar je prachtige trouwfoto's kunt maken. Denk ook eens aan de Japanse tuin in Hasselt, voor wanneer in het voorjaar de bloesem bloeit.

Kan ik voorbeelden van zien van (trouw) foto's gemaakt in Belgie ?

Wanneer je naar de homepage van mijn website gaat kun je in het invulveld een trouwlocatie invullen, hieruit komen dan resultaten van blogs naar voren, die ik op de locatie die je invult gefotografeerd heb. 

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat we echt helemáál verliefd zijn op de foto's. We zijn onder de indruk van je werkwijze en al helemaal van het resultaat. Je keek eerst naar een perfecte plek en dan plaatste je ons in dat plaatje. En het werkt want de foto's zijn echt niet normaal mooi! 

Ik ben blij dat ik Tina dat cadeau kon geven: foto's van ons door Shirley.

Ik kan zeggen dat we compleet onder de indruk zijn van het resultaat. Ook dat je ons de heenreis cadeau hebt gedaan en je tijd een half uur was uitgelopen: allemaal cadeaus van jou waarvoor we je heel dankbaar zijn! 

Zodra we het album hebben krijg je van ons nog een gepast bedankje. We zijn alleen nog in beraad wat we je kunnen schenken. 

Dank je wel voor je professionele aanpak en vooral voor het perfecte aandenken van onze dag: de mooiste foto collectie die we ons konden wensen! Ik kan naar eerlijkheid zeggen dat ik niet kan stoppen met kijken naar de foto's die je van Tina hebt gemaakt. :-) :-)

Leveranciers

Trouwjurk Pereboom Bruidshuis
Trouwringen Siebel Juweliers
Strik bruidegom ASOS
Pak bruidegom WE Heerlen
Bloemwerk Ogenlust Bloemsierkunst
Bedankjes en decoratie Retro&Chic

Reactie plaatsen

Marië
Wowww prachtige foto's van Roy en Tina.. sjieke locatie
Roy en Tina
Bruidsfotograaf Genk: trouwen bij Thor Central en C-mine
Logo Sjurlie.nl