Fotograaf Genk: trouwen bij Thor Central en C-mine

22.11.17

Trouwfotograaf België: spontane bruidsreportage in de voormalige mijn gebouwen van Thor Central in Genk en C-Mine


Dit bruidspaar wilde enkel trouwfoto's maken en een geen bruidsreportage van hun trouwceremonie. Ze zochten hiervoor een mooie vintage locatie en ik stelde voor om samen naar Thor Central en C-mine in Genk (Belgi
ë) te gaan.

 

Het was schitterend weer gisteren voor het maken van een trouwreportage, we startten binnen op de trappen bij Thor Central. De hoge grote ramen lieten prachtig het zonlicht door en zorgden voor een romantische setting voor het maken van trouwfoto's.

De het lichtspel op de muren maakten deze omgeving tot een creatieve plek voor een bruidsfotograaf. 

Vanuit Thor Central (voormalige mijn van Waterschei) reden we vervolgens naar C-Mine, waar ik begon met maken van een aantal bruidsfoto's in het Labyrinth, daarna maakten we nog een aantal foto's binnen op de trappen. 

Van deze trouwreportage zal ik als aandenken een mini trouwalbum maken in vintage stijl.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat we echt helemáál verliefd zijn op de foto's. We zijn onder de indruk van je werkwijze en al helemaal van het resultaat. Je keek eerst naar een perfecte plek en dan plaatste je ons in dat plaatje. En het werkt want de foto's zijn echt niet normaal mooi! 

Ik ben blij dat ik Tina dat cadeau kon geven: foto's van ons door Shirley.

Ik kan zeggen dat we compleet onder de indruk zijn van het resultaat. Ook dat je ons de heenreis cadeau hebt gedaan en je tijd een half uur was uitgelopen: allemaal cadeaus van jou waarvoor we je heel dankbaar zijn! 

Zodra we het album hebben krijg je van ons nog een gepast bedankje. We zijn alleen nog in beraad wat we je kunnen schenken. 

Dank je wel voor je professionele aanpak en vooral voor het perfecte aandenken van onze dag: de mooiste foto collectie die we ons konden wensen! Ik kan naar eerlijkheid zeggen dat ik niet kan stoppen met kijken naar de foto's die je van Tina hebt gemaakt. :-) :-)

Leveranciers

Trouwjurk Pereboom Bruidshuis
Bloemwerk Ogenlust Bloemsierkunst
Bedankjes en decoratie Retro&Chic
Trouwringen Siebel Juweliers
Strik bruidegom ASOS
Pak bruidegom WE Heerlen

Reactie plaatsen

Marië
Wowww prachtige foto's van Roy en Tina.. sjieke locatie
Roy en Tina
Fotograaf Genk: trouwen bij Thor Central en C-mine
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties