Bruidsfotograaf Brunssum, Schinveld en Heerlen met als thema the Book of Love

06.05.15

Bruidsfotograaf Brunssum: Wat een hippe bruiloft mocht ik vrijdag fotograferen. Anky en Roy trouwden eerst in het oude gemeentehuis van Brunssum. 

Van te voren was ik thuis aanwezig voor het vastleggen van het aankleden van de bruid en het ophalen met het hippe Volkswagen busje. Het thema van dit huwelijk was The Book of love en dit was overal in doorgevoerd.

Roy had een papier strik om met tekst er op, Anky had oorbellen en een ketting met tekst. De bruidstaart was een stapel boeken. Deze werd aangesneden bij de Schinvelderhoeve, waar tevens de feestavond plaatsvond.

Overdag was er een overheerlijke Italiaanse vijf gangen trouwlunch bij Italiaans restaurant La Storia in Brunssum. Ook hier was de bruidsstyling niet aan het toeval overgelaten. Na de lunch was er de kerkdienst in de Kerk van Heerlerheide, die muzikaal werd op geluisterd door Popkoor Third Wing, waar de bruidegom tevens lid van is.

Bruidegom Roy speelde zelfs tijdens de kerkdienst met het koor mee op zijn gitaar. 

Na het aansnijden van de  bruidstaart gingen wij bij de ondergaande zon het veld in om aantal romantische foto's te maken met busje, de koffers en de boeken en we eindigden in een prachtig groen straatje bij zonsondergang.

's avond ben ik nog een uur naar de feestavond gegaan, om de openingsdans van het bruidspaar te fotograferen en de sfeer van het feest vast te leggen.

Een super mooie, inspirerende bruiloft, vol leuke details, liefdevolle momenten en gezellige gasten.

Toen we 10 jaar samen waren, maakte Sjurlie fotografie een ongedwongen reportage in de natuur van ons. We waren zo enthousiast dat ze erna ook voor andere gelegenheden is geboekt (familie, koor). Toen we besloten te gaan trouwen, was Shirley dan ook de eerste die op de hoogte werd gesteld. We wilden zeker weten dat zij onze dag kon vastleggen! Voorafgaand aan de bruiloft hebben wij nog een loveshoot gedaan. Die erg gezellig was en met een mooi resultaat. Hier is een foto van gebruikt voor de voorkant van de trouwkaart. Shirley heeft de gave je erg op je gemak te kunnen stellen, heeft oog voor detail, kleedt zich als een gast (een hele dag op hakken!), denkt met je mee, communiceert heel fijn en werkt erg snel. Het is fijn om snel goede foto's te kunnen laten zien aan mensen. Het album is prachtig geworden en levert je weinig kopzorgen op. Je hebt wel de mogelijkheid nog iets te veranderen. Wij raden deze fotografe van harte aan! Wij kijken al uit naar onze toekomstige reportages.

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)

Leveranciers

Trouwjurk Amiga Bruidsmode Breda
Bruidstaart De Schinvelderhoeve
Visagie Studio 21-9 Brunssum
Bedankjes en decoratie Happy-Vintage.nl / weddingdeco.nl / Sfeer en Chique Brunssum
Haar bruidegom www.bendotti.be
Feestlocatie De Schinvelderhoeve
DJ Gulpers Pro Landgraaf
Bloemwerk Cox-design Schinveld
Trouwlocatie Gemeentehuis Brunssum
Trouwauto Chillbusje.nl
Strik bruidegom www.bowtieguys.co.uk
Pak bruidegom 't Jacquetsje Maastricht
Lunch locatie La Storia Brunssum
Kerkkoor Popkoor Third Wing
Kerk Kerk Heerlerheide
Trouwringen Sanne Kickken uit Eijsden

Reactie plaatsen

Anky Veldman
Shirley, zodra we wisten dat we zouden gaan trouwen, hebben we je geboekt. Je wist als eerste van onze trouwplannen! En wat zijn we blij met jou als onze fotograaf, alweer! Je bent top! <3
Math van Neer
Complimenten voor de fotograaf, vakmanschap is meesterschap....echt schitterende foto,s geschoten.
En dan om niet te vergeten het bruidspaar.
Roy& Anky wat zijn jullie een mooi bruidspaar...Wij wensen jullie allen... het wonderschone bruidspaar & de fotograaf het allerbeste voor in de toekomst.

Liefs Maria Laisina & Math van Neer
Esther Janssen
Wat een mooie foto's.....en complimenten voor de fotograaf.

Els Snackers
Wat een PRACHTIGE foto reportage van een PRACHTIG bruidspaar!! Super mooie foto's!!
Zo te zien is het een fantastiche dag geweest!!!
Vriendelijke groeten van jullie trouwambtenaar,
Els Snackers
Eva
Wat een mooie foto's! Ik zou heel graag willen weten waar dit bruidspaar de bloemenslinger aan de Volkswagen heeft laten maken? Hoe kan ik in contact komen? :) Groetjes, Eva
Bruidsfotograaf Brunssum, Schinveld en Heerlen met als thema the Book of Love
Logo Sjurlie.nl