Trouwfotografie Limburg: Inspiratie voor je bruiloft bij de Schinvelderhoeve

28.04.16

Huwelijksfotograaf Limburg: Inspiratie fotoshoot voor je bruiloft.

In samenwerking met diverse hippe trouwleveranciers organiseerden we afgelopen week voor 3e keer een "styled weddingshoot".

 

Deze fotoshoot met modellen en styling, is bedoeld om je leuke inspiratie te geven voor je bruiloft. Als bruidsfotografe kom ik ieder jaar op veel huwelijken en het is altijd weer mooi om te zien hoe iedereen zijn bruiloft heel persoonlijk aankleedt.

Als locatie kozen we dit keer voor de Schinvelderhoeve in Schinveld. Deze prachtige oude boerderij aan de rand van het Schinveldse bos is een zeer mooie plek op te trouwen. Je kunt er trouwen, feesten en logeren, dus dat is ideaal.


Het was een zeer regenachtige dag, maar toen ik om vier uur arriveerde bij de Schinvelderhoeve was het net even droog en zonnig, we keken even op Buienradar en besloten maar gelijk te starten met het stylen van de tafel voor het bruidspaar. Het vintage servies, de bruidsbloemen, het Schinvelds Buschwater en de bruidstaart met Cakepops werden uitgestald, het was een prachtig geheel. Wonder boven wonder is het ook zeker een dik uur droog gebleven, zodat we foto's van de modellen aan tafel konden maken en hun de bruidstaart konden laten aansnijden en een toast uitbrengen. 

De inspiratieshoot heeft wederom een vintage trouwtintje, dit keer werden de prachtige houten tafel in de tuin van de hoeve gedekt met echt vintage servies, Schinvelds Buschwater en bloemen in poedertinten.

Daarna zijn we naar feestzaal gegaan, waar DJ Matthijs Gulpers zijn set had opgebouwd, hier wilden we een aantal mooie foto's maken met feestverlichting en van confettishooters. 

Terwijl de anderen de snippers van de confetti bij elkaar veegden, snelden wij richting de binnenplaats waar twee klassiek Volkswagen busjes gearriveerd waren. Deze stylden we met de ballonnen van Enjoy en het oude stoeltje van Aterlier Sier uit Landgraaf. De bruidegom had inmiddels zijn stropdas voor een strik verwisseld. Het bruidsmeisje en het hondje hadden even pauze om op te warmen.

Vanuit de binnenplaats sloten we af met een aantal foto's op de mooie houten trap bij de receptie. Het was inmiddels bijna acht uur en vol enthousiasme over de leuke en inspirerende middag namen we afscheid van elkaar.

Onderaan deze blog kun je zien welke leveranciers mee deden aan deze fotoshoot.

De modellen van de deze fotoshoot zijn Alyssa Cratsborn en Sander Reuvers.

Leveranciers

Trouwjurk Double Face
Bruidstaart LoveLicious Cakes Brunssum
Kleding bruidskinderen Ottelien Voerendaal
Pak bruidegom Het Jacquetsje
Serviesgoed Kop en Schotel Vintage
Strik bruidegom Het Jacquetsje
Trouwauto Classic Camper Verhuur
Trouwlocatie De Schinvelderhoeve Schinveld
Trouwringen Atelier Sier
Trouwschoenen Double Face
Videograaf Alex Mirea Liege
Visagie Visagie-Marlou Heerlen
Wedding planner Colinda van Dijk / Love Weddingplanning
Balloncreaties Enjoy Feestballonshop Gulpen
Bloemwerk Cox-Design
Catering Biej de Tant
Confetti shooters Entertainment Company
DJ Entertainment Company
Feestlocatie De Schinvelderhoeve Schinveld
Haar bruid Visagie-Marlou Heerlen

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Limburg: Inspiratie voor je bruiloft bij de Schinvelderhoeve
Logo Sjurlie.nl