Trouwfotograaf limburg: een kleurrijk en hip huwelijk in de Stadbroekermolen

15.09.15

Huwelijksfotograaf Limburg: hippe en kleurrijke trouwfoto's in de Stadbroekermolen in Sittard

Bruidsfotograaf op een vrolijke, hippe en kleurrijke bruiloft in Zuid Limburg, die startte met het aankleden van de bruidegom in zijn ouderlijk huis op de Kollenberg in Sittard.

Vervolgens reed ik naar het ouderlijk huis van de bruid waar zij door haar moeder werd voorzien van de bruidsvisagie. Vanuit thuis werd vertrokken naar het woonhuis van het bruidspaar, een prachtig oud huis in Beek. Hier deed de bruid haar mooie kanten trouwjurk aan, geholpen door haar tweelingzus en moeder.

Onderaan de trap stond het hele gezelschap samen met de bruidegom te wachten om de bruid voor het eerst te zien. Na de “first look” was er een kleine broodjeslunch in de tuin en daarna ging het hele gezelschap richting Sittard naar trouwlocatie de Stadbroekermolen, waar in de prachtig versierde graanzaal het wettelijk huwelijk plaatsvond. Een zeer grappige en persoonlijke ceremonie die eindigde met een speech en cadeau van beide moeders.

Na de trouwceremonie was er een werkelijk schitterend taartbuffet met een zogenaamde naked weddingcake.

Eerst werd er getoast er daarna werd de complete zaal met gasten van heerlijke bruidstaart en zoetigheid voorzien. Ondertussen was het tijd geworden voor een reportage van het stel samen. Hiervoor kozen we natuurgebied de Schwienswei.

Het was die dag nogal wisselend qua weer en tijdens de ceremonie had het al flink geregend, maar gelukkig bleef het tijdens de bruidsreportage de hele tijd droog.

Daarna maakten we nog een aantal groepsportretten in de Engelse tuin. Aansluitend ging iedereen aan tafel voor het bruidsdiner. De Graanzaal was verzien van mooie lange tafels met prachtig kleurrijke bloemboeketten in vintage stijl.

Ik ging tijdens het trouwdiner even naar huis en werkte in die tijd een aantal foto’s van die dag uit voor een presentatie van een aantal trouwfoto's op de beamer tijdens de feestavond. Bij terugkomst was het trouwfeest al behoorlijk druk en werden er grappige filmpjes voor het kersverse stel getoond. Omdat het bruidspaar geen openingsdans deed hadden een aantal vrienden een grappige dans voorbereid.

Kortom een super geslaagde feestavond zo te zien en veel mooie emoties en fotogenieke momenten.

Shirley heeft onze bruiloft op 12 september gefotografeerd. Wij zijn echt heel erg blij met de foto´s. Geen standaard foto´s maar unieke foto´s, vanuit aparte hoeken en met mooie kleuren! Precies wat we wilden. Daarnaast is Shirley heel erg aardig en flexibel! Zo kwam ze ´s avonds terug om ook foto´s van ons feest te maken, en hebben we op het laatste moment ons hele programma nog kunnen wijzigen wat heel erg fijn was. Dus ik zou Shirley zeker aan iedereen aanraden.


Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Leveranciers

Bruidstaart Taart Maastricht
Trouwauto Van de bruidegom
Feestlocatie Stadbroekermolen Sittard
Trouwlocatie Stadbroekermolen Sittard

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf limburg: een kleurrijk en hip huwelijk in de Stadbroekermolen
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties