Spontane trouwfoto's: bij Auberge de Rousch in Heerlen

18.08.18

Bruidsfotografie Heerlen en Spaubeek: een spontaan en romantisch buitenhuwelijk bij Auberge de Rousch in Heerlen

Als een jaar geleden werd ik als trouwfotograaf geboekt door dit leuke bruidspaar.

18 augustus 2018: een bijzonder populaire trouwdatum waarvoor ik meerdere aanvragen kreeg

We ontmoetten elkaar op een kleine trouwbeurs. Voor hun trouwdatum 18 augustus 2018 kreeg ik meerder aanvragen en uiteindelijk werd ik voor dit super leuke huwelijk geboekt.

De start van de bruidsreportage: thuis bij de bruidegom

Ik startte met het maken van trouwfoto's thuis bij de bruidegom, waar hij zich samen met zijn broer aankleedde.

Ik vervolgde mijn bruidsreportage in Spaubeek

Na het aankleden van de bruidskinderen, vertrok ik voor het vervolg van mijn trouwreportage naar Spaubeek, waar de bruid, haar moeder, haar zus en haar vriendinnen werd opgemaakt en gekapt. Als snel was het tijd voor het aankleden en ging de super mooie trouwjurk aan.

Een zeer enthousiaste bruid tijdens de first look aan de voordeur

Toen de bel ging en de bruidegom aanbelde, maakte de bruid met veel enthousiasme de deur open. Het was tijd om te vertrekken naar trouwlocatie Auberge de Rousch, waarop een prachtig versierd terras onder een boom het wettelijk huwelijk plaatsvond.

Een speech door oma 

Na het wettelijk huwelijk was er een toost en speech door oma. Aansluitend was er een lunch in de kersentuin. Tijdens de lunch was er entertainment voor de kinderen en na de lunch ging ik samen met het bruidspaar en de videograaf op pad voor het maken van de bruidsreportage. Na bruidsreportage maakten we nog een aantal groepsfoto's,

Ik bewerkte een aantal trouwfoto's voor een presentatie op een beamer tijdens de feestavond, waarna ik aan de slag ging met het selecteren van een aantal trouwfoto's ter presentatie op een beamer tijdens de feestavond.

Trouwfoto's van een geweldige feestavond met DJ en band, waarin de moeder van de bruid bleek te zingen

Een spetterende feestavond met een geweldige dj en daarna een band, waarin de moeder van de bruid bleek te zingen. nadat het bruidsboeket was gegooid en het trouwfeest in volle gang was, nam ik bruidsfotograaf afscheid van de het bruidspaar.

"Een jaar voor onze trouwdag wisten wij als bruidspaar zeker dat wij Sjurlie Fotografie op onze bruiloft als fotograaf wilde hebben, ondanks dat wij eigenlijk een ander budget ter beschikking hadden gesteld. De foto's die Shirley maakt zijn kwalitatief veel sterker, dan overige fotografen die wij voorbij zagen komen. Shirley maakt weinig geposeerde foto's, zij weet de juiste momenten vast te leggen en wij dachten... je trouwt maar 1 keer, dan moet je het ook perfect willen. Dit was voor ons dan ook doorslaggevend om Sjurlie Fotografie te boeken. Het is Shirley op onze bruiloft ook gelukt om de meest mooiste, emotionele en spontaanste foto's te schieten. Wij beleven onze bruiloft opnieuw met het kijken van onze prachtige foto. Shirley, nogmaals super bedankt!" 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Leveranciers

Bruidstaart Brit%u2019s Sweet cakes (Kerkrade)
Visagie Silvia studio 21-9 (Brunssum)
Videograaf Iwan Appels The Dutch video guy
Haar bruid Silvia studio 21-9 (Brunssum)
Bloemwerk Flowershop (Eygelshoven)

Reactie plaatsen

Geen reacties
Spontane trouwfoto's: bij Auberge de Rousch in Heerlen
Logo Sjurlie.nl