Trouwfotografie Heerlen: romantisch en spontaan in Limburg bij kasteel Terworm

15.09.16

Bruidsfotograaf Limburg: Dit keer een huwelijksreportage in de Oranjerie van Terworm, trouwen met de kinderen en de hond erbij. Een thuiswedstrijd voor mij. Kasteel Terworm is met haar prachtige tuin altijd een romantische en mooie locatie voor een trouwdag en trouwfoto's.

Het was weer super om deze mooie bruiloft te mogen fotograferen van de Belgische bruidegom Nico en Nederlandse bruid Bettina.

Ik arriveerde bij hun thuis in hun moderne woning in Heerlen, waar ik het aankleden van bruid Bettina met hulp van haar dochter vastlegde. Zij trouwde in een mooie klassieke trouwjurk met zilver en wit.

Bruidegom Nico deed een etage lager zijn trouwpak aan, toen het gehele gezin klaar was voor de trouwdag, maakte ik een klassieke foto van het moment dat de bruid de trap af kwam en zij en haar aanstaande man elkaar voor het eerst zagen.

Vervolgens werd er overlegd wie de trouwringen zou meenemen naar de trouwlocatie en maakte iedereen zich klaar om te vertrekken naar de trouwlocatie.

Onderweg stopte ik nog even in een nabij een mooi bos, om een aantal trouwfoto’s van het bruidspaar te maken samen met hun schattige hondje. De hond was ook geheel gestyled, met een bloemenhalsband ter ere van de trouwdag.

Aangekomen bij kasteel Terworm, waren er maar liefst nog twee andere huwelijken die dag. Gelukkig hadden wij alle tijd om eerst wat huwelijksfoto’s van het bruidspaar met de kinderen te maken in de Engelse tuin en daarna wandelde ik nog even met Nico en Bettina rond om wat romantische beelden van hun samen te maken.

We wandelen langzaam terug naar de tuin van kasteel Terworm, waar de trouwgasten inmiddels stonden te wachten om trouwlocatie de Oranjerie binnen te gaan, waar de trouwceremonie plaatsvond. Een mooie huwelijksceremonie met een verrassende speech van bruidegom Nico voor zijn vrouw.

Terwijl de hond braaf lag te slapen aan de voeten van de kinderen gaf het bruidspaar elkaar het ja woord gegeven en de trouwringen om gedaan.

Na de ceremonie was er bruidstaart en een toost op het mooie terras van kasteel Terworm met uitzicht over het water. Iedereen zat gezellig samen te kletsen. Ik ging nog even met het bruidspaar wandelen voor nog wat extra foto’s en ging vervolgens naar de dinerzaal om de gedekte tafels te fotograferen en ter afsluiting wat foto’s van het trouwdiner en het overhandigen van huwelijkscadeaus.

Leveranciers

Haar bruid Visagie-Marlou Heerlen
Visagie Visagie-Marlou Heerlen
Trouwlocatie Kasteel Terwom Heerlen

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Heerlen: romantisch en spontaan in Limburg bij kasteel Terworm
Logo Sjurlie.nl