Bruidsfotograaf Limburg: trouwfoto's bij kasteel Erenstein

18.05.18

Fotograaf bruiloft in Kerkrade en Eygelshoven: bij het kerkje op de heuvel en bij trouwlocatie kasteel Erenstein

Eerst mocht ik al de bruiloft van haar zus fotograferen en nu een aantal jaren later mocht ik haar bruidsreportage maken.

Op een mooie zonnige dag belde ik aan bij het appartement van de ouders van de bruidegom. Hier zou een barbier aanwezig zijn en kleedden alle mannen zich om. Een gezellig bedoening, met op de achtergrond een aflevering van Married with Children en mannen die gezellig een biertje dronken. Een leuke start voor mij als bruidsfotograaf.

Vanuit de bruidegom vertrok ik naar de bruid, die zich thuis aankleedde. Haar haar en make was al verzorgd toen ik aanbelde en dus was het tijd om de bruidsjurk aan te doen. Dit deed zij samen met haar zus en haar moeder. Tussentijds kwam haar trotse oma nog naar boven.

Toen iedereen klaar was, arriveerde de bruidegom in zijn oude Porsche cabriolet. Van daaruit vertrok het hele gezelschap voor het kerkelijk huwelijk naar het schattige kerkje op de berg in Eygelshoven, waar een mooie huwelijkmis met live zang plaatsvond.

Vanuit de kerk vertrokken wij naar kasteel Erenstein, waar buiten op het mooie terras de toost was en de bruidstaart werd aangesneden. Altijd een leuke moment tijdens de bruidsreportage, is wanneer kleine kinderen een stukje taart krijgen (of een glaasje kinderchampagne). Na de bruidstaart waren en de hilarische groepsfoto’s met aansluitend een kleine fotoshoot met ondere wat trouwfoto's samen met de trouwauto. Aangezien dit bruidspaar niet zo heel erg poseren hield, maakten we hier een mini shoot van.

Daarna ging iedereen naar de Tiendschuur voor het bruidsdiner met aansluitend de feestavond. De feestzaal was prachtig verlicht. Tijdens het diner at ik en bewerkte ik als bruidsfotograaf een aantal trouwfoto’s voor een same day edit. Deze werden tijdens het feest op een beamer gepresenteerd.

Al gauw was het tijd voor openingsdans, de vader dochter en moeder zoon dans en daarna volgenden nog een aantal verrassingen voor bruidspaar.

Terwijl het feest in volle gang was, nam ik afscheid met als resultaat een leuke spontaan verslag van deze trouwdag.

"Door Shirley hebben we hele mooie tastbare herinneringen aan onze mooie trouwdag over gehouden. Shirley maakt hele mooie spontane foto’s. Wij als bruidspaar hielden niet van geposeerde foto’s en hier is Shirley een kei in! De foto’s en het album zijn prachtig geworden, en zullen hier nog lang met veel plezier op terug kijken! Nogmaals hartstikke bedankt Shirley!!" 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Limburg: trouwfoto's bij kasteel Erenstein
Logo Sjurlie.nl