Bruidsfotograaf Limburg: trouwreportage bij kasteel Hoensbroek en bij kwekerij Bastin

30.08.15

Bruidsfotograaf Limburg: Twee super leuke trouwreportages in Limburg weer dit weekend en geweldig mooi weer erbij.

Zaterdag rond de middag arriveerde ik bij Hilly en Mark thuis in Hoensbroek. In hun sfeervolle oude huis waar ik startte met de de fotografie van hun bruidsreportage. Hilly werd opgemaakt door de visagiste. Mark liep op dezelfde verdieping rond en deed zijn trouwpak aan, dus het was oppassen geblazen dat zij elkaar niet zagen.

Hilly had alles tot in de puntjes geweldig gestyled, de themakleur mintgroen, begon al bij de jurkjes van de "bruidsmeisjes" die de planning nauwlettend in de gaten hielden. Mark vertrok naar de bloemist om het bruidsboeket op te halen en intussen werd Hilly in haar trouwjurk geholpen. Toen de jurk aan was, wachtte zij bovenaan de trap totdat Mark zou aanbellen. Iedereen stond vol spanning onderaan de trap te wachten voor de "first look". Hilly was nog niet de trap af of de tranen kwamen al. Voorzichtig depte Mark de tranen van de bruidsmake up.

In de oldtimer vertrokken zij naar kasteel Hoensbroek waar het wettelijk huwelijk plaatsvond. Na de ceremonie werden er bellen geblazen en daarna was het tijd voor de traditionele groepsfoto's. We maakten daarna nog aantal foto's bij de trouwauto om vervolgens naar Hulsberg te vertrokken voor de bruidsreportage die we maakten bij Kwekerij Bastin.

Dit is een prachtige oude boerderij met een mooie broeikas, omringd door velden met schapen, paarden en koeien. Bij de kwekerij stonden allerlei mooie planten in de bloei en het rook er heerlijk naar lavendel. We aten er ook een lavendel ijsje en daarna wandelden we richting de oude boom in een wei waar we een touwschommeltje aan wilden hangen. De bruidegom ging zonder problemen in zijn trouwpak op een ladder staan en hing de schommel in de boom.

Zo maakten we een aantal leuke foto's met de schommel waarna de vriendin van de bruid en ik zelf ook nog even schommelend op de foto gingen. We waren inmiddels een beetje uitgelopen op de dagplanning en in mijn kleine auto reden we gezellig met z'n vieren terug naar Hoensbroek, waar ik het bruidspaar thuis afzette om me te gaan opfrissen.

Om half 8 was ik weer paraat voor de aankomst van het kers verse bruidspaar omringd door alle avondgasten. Na binnenkomst was er een toast, een speech en werd de bruidstaart aangesneden. Om half negen stak de cateraar de bbq aan was het feestje in volle gang.

Er was veel te fotograferen, de styling en de leuke locatie maakten het helemaal af. Rond 10 uur nam ik afscheid van dit superleuke stel.

We hebben je blog gezien, de foto's zijn zo mooi!! 

Leveranciers

Trouwjurk Double Face bruidsmode
Bruidstaart
Visagie la bella gente
Trouwringen Atelier Puur
Trouwlocatie Kasteel Hoensbroek
Pak bruidegom Mayfair
Haar bruid Kapsalon GOGO by Fouad
Feestlocatie Thuis in de tuin
Catering Ed toissant Catering
Bloemwerk Ogenlust
Bedankjes en decoratie ali express, Hema, Wibra, action

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Limburg: trouwreportage bij kasteel Hoensbroek en bij kwekerij Bastin
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties