Trouwfotografie Limburg: bij kasteel Groot Buggenum in Grathem

03.08.18

Bruidsfotografie Limburg: spontane trouwreportage met een buitenceremonie bij kasteel Groot Buggenum in Grathem en romantische trouwfoto's in de tuin van het kasteel

Een super warme dag voor een trouwreportage was het die vrijdag. Rond half 12 kwam ik aan bij kasteel Groot Buggenum, waar de bruid in de mooie bibliotheek werd opgemaakt en gekapt.

Nadat de prachtige visagie en het bruidskapsel waren afgerond, was het tijd voor het aankleden en werd de bruid in haar mooie trouwjurk geholpen, daarna werd de sluier in haar haar bevestigd en toen was het tijd om de mooie trap af te gaan, waar haar vader haar onderaan opwachtte, om haar weg te geven de de bruidegom.

De mooie buitenceremonie was zeker weten de warmste ooit in mijn carriere, samen met een cameraman legden we deze op een journalistieke manier vast, trouwfoto's met echt emoties en pure momenten.

Na de trouwceremonie in de kasteeltuin was het tijd voor het luiden van de klok en aansluitend was er een toost vanaf het balkon en werd onder de bomen in de schaduw de bruidstaart aangesneden.

Toen iedereen van de bruidstaart aan het genieten was, maakten wij een romantische trouwreportage in de tuin het kasteel. Daarna was het tijd voor het trouwdiner met speeches en kado's van de beide ouders. Tijdens het trouwdiner hadden wij ook even pauze en aansluitend stroomden de avondgasten binnen en begon het feest langzaam op gang te komen.

Na een zeer spetterende openingsdans stond uiteindelijk iedereen op de dansvloer en om half 11 nam ik afscheid en zat deze bruidsreportage er weer op voor mij. 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Limburg: bij kasteel Groot Buggenum in Grathem
Logo Sjurlie.nl