Trouwfotograaf Kerkrade: in het Kapellerbos en de kerk van Spekholzerheide

06.07.18

Bruidsfotografie Kerkrade: romantische trouwfoto's in het Kapellerbos en een kerkdienst in Spekholzerheide

Meer dan een jaar geleden werd ik door dit lieve stel geboekt als trouwfotograaf. Nu was het dan eindelijk zo ver en mocht ik hun bruidsreportage maken. Als generale repetitie hadden wij onlangs al een loveshoot op de Brunssummerheide gemaakt.

Op deze zonnige vrijdag startte ik met het maken van foto's van het aankleden van de bruid, het kappen van haar haar en het aankleden van de kinderen. Tussendoor reed ik ook nog even naar het ouderlijk huis van de bruidegom in Simpelveld, om het aankleden van de bruidegom vast te leggen.

Toen de hele familie klaar was, was het tijd om het oud Volkswagenbusje dat door de vader van de bruid bestuurd werd, naar de kerk te rijden. Hier stond de bruidegom al voor het altaar te wachten en werd de bruid door haar vader weggegeven.

Tijdens een mooie trouwmis, werd het ja woord gegeven en na de dienst ging wij het het Volkswagenbusje naar het Kapellerbos voor een romantische trouwfotoshoot samen. Helaas waar de bruidskinderen een beetje vermoeid, dus wij vielen hun niet lang lastig met het maken van foto's en zetten de reportage samen verder.

Na het maken van de trouwfoto's was het tijd voor koffie met broodjes en vlaai. Ik nam even afscheid en kwam terug voor het vastleggen van het aansnijden van de bruidstaart en openingsdans. De vond plaats in de voormalige dancing Streeperkruis in Schaesberg.

"Super fotograaf ze heeft al onze speciale momenten heel mooi vast gelegd en met heel veel details in de foto zo kunnen wij later nog ieder klein detail terug kijken. Echt een aanrader!!" 

Gepubliceerd via de website van The Perfect Wedding.

Leveranciers

Trouwjurk Desiree Bruidmode
Bruidstaart Hemelse Taarten
Visagie Door de bruid zelf gedaan
Trouwschoenen
Trouwauto Classic Camper Verhuur
Pak bruidegom Hendriks Textiel
Haar bruid Suneta's haarmode
Bloemwerk Bruidsbloemwerk Angelien

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Kerkrade: in het Kapellerbos en de kerk van Spekholzerheide
Logo Sjurlie.nl