Trouwfotograaf Brunssum en Sittard: in de kerk en de Stadbroekermolen

07.07.16

Bruidsfotograaf Limburg: een mooie spontane bruidsreportage maken vol van mooie emoties, dit keer was het een thuiswedstrijd, in Treebeek


De bruid woont op vijf minuten rijden bij mij vandaan en hier belde ik op een zachte bewolkte ochtend aan voor het vastleggen van het aankleden en de visagie.

Het was bijzonder gezellig in de woonkamer, waar vriendinnen, zus en moeder van de bruid haar omringden. Er werden broodjes gegeven, gekletst, gelachen en de bruid werd door een vriendin opgemaakt en haar haar werd gedaan.

Toen was het tijd om de trouwjurk aan te doen. Een prachtige jurk met een sluier, maar hier kon niet mee worden begonnen voordat de "plak bh" was omgedaan en de kousen, waardoor een hoop hilariteit en gelach ontstond.

De jurk moest twee keer aan en uit, omdat aan de binnenkant iets dubbel zat maar uiteindelijk was hij aan en arriveerde de bruidegom. Onder de klimop bogen zagen zij elkaar voor het eerst, omringd door familie en vrienden.

Opeens begon het te regenen en moest er snel de auto in gegaan worden, op werk naar de kerk in Sittard, waar een prachtige dienst was, die werk opgeluisterd door een koor met twee cello’s.

Het werd nog meer speciaal, toen de bruid zelf het Ave Maria ging zingen en daarvoor een applaus ontving van de hele kerk.

De hele huwelijksdienst duurde bijna twee uur, maar is door de mooie muziek omgevlogen. Na de dienst werd er buiten voor de kerk een erehaag gevormd en kwam het kersverse stel enthousiast naar buiten.

Op naar de Stadbroekermolen in Sittard, waar in de mooie Graanzaal de bruidstaart werd aangesneden en werd getoast op het huwelijk.

Omdat het net even droog was, gingen wij na de groepsfoto’s snel richting een natuurgebied voor het maken van de bruidsreportage. In het veld en op het bruggetje maken we mooie romantische foto’s samen.

Voor het bruidsdiner nam ik afscheid, om in de avond terug te keren voor het vastleggen van de openingsdans.

 

"3 Dagen na onze verloving startte onze oriëntatie op de perfecte trouwfotograaf passend bij onze wensen. Daar ik Sjurlie fotografie al geruime tijd volgde op Facebook, wist ik dat zij prachtige foto's maakte. Na een eerste afspraak had ze ons ontzettend op weg geholpen met haar tips voor een trouwlocatie, deze hadden we toen (nog) niet.. Ondertussen hadden we haar geboekt en tijdens een tweede afspraak namen we samen de dag door waarbij ze extra tips gaf voor de belangrijke dag. Er bestond de mogelijkheid altijd te bellen en e-mailen wanneer er vragen of onduidelijkheden waren, dit hebben we als zeer aangenaam en betrokken ervaren. Op de dag zelf kwam Shirley in stijl, op en top verzorgd. Ze heeft de dag van A tot Z vast gelegd, toen we 's avonds nog besloten hadden een korte foto impressie te geven, heeft ze deze op korte tijd op stick gezet zodat we tijdens de feestavond al konden genieten van de prachtige trouw foto's; top service!!! Onbeschrijfelijk mooi is alles vastgelegd; we hebben beide vrijwel niets gemerkt van Shirley en geen enkele foto is geposeerd. Dit is echt kunst en talent bij elkaar waarbij iedere foto een speciaal moment voor ons weergeeft!! Enkele dagen na de bruiloft, terwijl we bijkwamen op onze huwelijksreis, kregen we toegang tot alle foto's en ook al een voorstel voor het trouwalbum. Dat dit zo snel mogelijk was, is hartstikke fijn. Onlangs hebben we ons trouwalbum mogen ophalen. Prachtig om te zien, de professionaliteit spat er van af en het is heerlijk om de foto's van onze trouwdag terug te zien. Iedere keer opnieuw komen de emoties van de foto's tot leven waarbij we gelukzalig kunnen terug kijken!!! Niets anders dan lof voor Sjurlie fotografie, of we haar zouden aanraden? Zeker weten, net als onze familie en vrienden die ook overtuigd zijn van haar kwaliteiten!!!"

  

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)

 

Leveranciers

Trouwjurk CoversCouture Bruidsmode Utrecht
Bruidstaart Angela's Cupcake Factory
Visagie Health & Beauty by Simone
Trouwringen Lucardi
Pak bruidegom Suitsupply
Band Kamerkoor Concertato
Bedankjes en decoratie Lampion webshop
Catering Catering Savelkoul
DJ Erido Entertainment
Haar bruid Health & Beauty by Simone
Kleding bruidskinderen Domino Kinderkleding

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Brunssum en Sittard: in de kerk en de Stadbroekermolen
Logo Sjurlie.nl