Bruidsfotograaf Brabant: trouwfoto's Klooster Nieuwkerk Goirle

11.09.18

Bruidsfotografie Brabant: spontane trouwfoto's van een buitenbruiloft met een kerkuil die trouwringen bracht bij Klooster Nieuwkerk Goirle

 

De start van de bruidsreportage... het traditioneel ophalen van de bruid thuis in Tilburg

Een spontane trouwreportage die startte in Tilburg, waar de bruidegom samen met de kinderen de bruid ophaalde met een koets met paarden. Van daaruit vond een mooie rit naar Goirle plaats, waar we startten met het maken van een aantal romantische trouwfoto's in bos.

Lunch en trouwfoto's maken in de tuinen van het klooster Nieuwkerk in Goirle

Aangekomen bij het klooster Nieuwkerk in Goirle, was het tijd voor een kleine lunch met het gezin. Na de lunch vervolgenden we de trouwfotoshoot en daarna was het tijd voor het wettelijk huwelijk dat plaatsvond in de tuin van het klooster Nieuwkerk. 

Aankomst voor de trouwceremonie buiten bij het klooster in een koets met paarden

Het bruidspaar kwam hierbij opnieuw aan per paardenkoets, waarna eerst de bruidegom naar voren liep en daar wachtte op de bruid met de bruidskinderen. De bruidskinderen, liepen fanatiek rozenblaadjes strooiend over de witte loper naar voren.

Buiten trouwen in Brabant: met een witte kerkuil die de trouwringen bracht

Tijdens een mooie en grappige trouwceremonie, werden als verrassing voor de gasten, de trouwringen aangevlogen door een prachtige witte kerkuil. Deze landde op de handschoen van de bruid. Een van de zonen had vooraf te taak het kistje met de speciale handschoen te komen brengen.

Bruidsfotografie in Brabant: de bruidstaart en toost

Na de ceremonie was het tijd voor champagne, het aansnijden van de bruidstaart, groepsfoto's en een borrel met alle gasten.

Ter afsluiting van deze trouwreportage bij klooster Nieuwkerk foto's van trouwdiner

Als afsluiting was er aan het einde van dag een diner aan lange tafels, bereid in de foodtruck van Chef Nicolas. 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Brabant: trouwfoto's Klooster Nieuwkerk Goirle
Logo Sjurlie.nl