Trouwfotograaf Limburg Noord: trouwen in de Grote Hegge Thorn

04.09.17

Trouwfotograaf Noord Limburg: journalistieke trouwfotografie in Horst America en bij de Grote Hegge in Thorn het witte dorpje

Deze huwelijksreportage startte in Horst (America) in Noord Limburg, waar ik als bruidsfotograaf begon met het vastleggen van het aankleden van de bruid. De bruid was toen ik arriveerde al naar de kapper en visagist geweest voor het trouwkapsel een bruidsvisagie.

Trouwfoto's van het aankleden van de bruid thuis in Horst

Samen met haar moeder kleedde zij zich aan en toen de mooie trouwjurk aan was, ging zij de trap af om hem aan alle familieleden in de woonkamer te laten zien.

De bruidegom arriveerde in een witte Volkswagen kever trouwauto

Thuis werd het steeds drukke en gezelliger en iedereen wachtte op het moment dat de bruidegom zou arriveren in zijn witte kever cabrio trouwauto. Toen dat gebeurde stond het hele gezelschap buiten en klassiek zagen bruid en bruidegom elkaar voor het eerst aan de voordeur.

Bruidsfoto's maken in Thorn het witte dorpje

Door iedereen enthousiast uitgezwaaid vertrok ik samen met het bruidspaar naar de het witte dorpje Thorn waar wij de trouwfoto’s maakten. Bij de mooie witte oude huisjes en in de straatjes, dit vormde een romantisch decor voor een bruidsreportage.

Ontvangst door alle gasten met een erehaag en bellenblaas bij de Grote Hegge in Thorn

Aansluitend ging ik het het bruidspaar richting de mooie trouwlocatie de Grote Hegge in Thorn, waar zij door het hele gezelschap werden opgewacht. Alle aanwezigen maakten een erehaag en het bruidspaar liep door de zeepbellen op weg naar de ceremonie in de mooie zaal van de Grote Hegge.

Een toost op de trappen van de Grote Hegge en daarna werd de bruidstaart aangesneden

Na een trouwceremonie vol mooie momenten was er een toost op de trappen van de trouwzaal, waarna het bruidspaar de bruidstaart aansneed. Volgens ging ieder feliciteren en gezellig borrelen.

Een romantische trouwreportage aan het water

Aan het einde van de middag maakten wij nog een korte trouwreportage rond de Grote Hegge, onder andere bij het water en de op de brug.

Foto's bewerken voor een presentatie tijdens de feestavond

Daarna schoven alle gasten aan voor het trouwdiner en had ik pauze voor het bewerken van een aantal trouwfoto’s ter presentatie op een beamer tijdens de feest avond.

Een knallend trouwfeest in de Tiendschuur van de trouwlocatie de grote Hegge

Rond 20.30 u startte de feestavond in de tiendschuur, de gasten stroomden binnen en het feest ging van start met de openingsdans, het gooien van het trouwboeket en toen mijn trouwreportage er bijna op zat was iedereen zo in stemming dat er een polonaise gelopen werd.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Limburg Noord: trouwen in de Grote Hegge Thorn
Logo Sjurlie.nl