Fotograaf Limburg: trouwfoto's in het Sint Clemenskerkje in Brunssum

08.05.18

Bruidsfotograaf Brunssum: spontane trouwfoto's thuis in Brunssum en in het Sint Clemenskerkje

Eerst de bruidsfotograaf van zus mogen zijn en nu mocht ik de bruiloft van broer en zijn vriendin vastleggen. Ik werd vrij last minute gebeld of ik dinsdag 8 mei tijd had om een bruidsreportage te maken. Het betrof een leuke, kleine bruiloft die thuis zou starten op de Kruisberg, met een trouwceremonie in het leuke Sint Clemenskerkje in Brunssum.

Om half een was ik op een deze super zonnige warme dinsdag aanwezig thuis bij de ouders van de bruid. Hier maakte in een korte trouwreportage van het aankleden van de bruid en vervolgens van het ophalen door haar aanstaande man.

Daarna vertrok het gezelschap naar het Sint Clemenskerkje, waar het wettelijk huwelijk plaatsvond. Na het ja woord kwam hun schattige Chiuaua de trouwringen brengen.

Bij het naar buiten lopen uit de kerk, stond het hele gezelschap klaar in een erehaag met prachtige gekleurde linten.

Ik vertrok na het maken van de groepsfoto's met het bruidspaar naar het vijverpark in Brunssum waar we een aantal romantische trouwfoto's maakten en ook een aantal foto's met hun Mini Cooper trouwauto.

Als afsluiting legde ik de thuis de champagnetoost en het aansnijden van de bruidstaart vast. Daarna zat mijn taak als bruidsfotograaf in Brunssum er op voor die dag.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: trouwfoto's in het Sint Clemenskerkje in Brunssum
Logo Sjurlie.nl