Trouwfotografie Limburg: trouwen bij Daelenbroeck en de Eyserhof

07.07.17

Trouwfoto's bij Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch en een trouwfeest bij de Eyserhof in Eys

Ik begon mijn trouwreportage met het fotograferen van de visagie en het aankleden van de bruid en de bruidegom in de hotelkamers van kasteel Daelenbroeck in Herten. Het was een schitterende zonnige dag, op de populairste trouwdag van 2017: 7 juli. Er waren die dag 3 huwelijk bij het kasteel.

Nadat beiden op hun mooist waren, ontmoeten zijn elkaar bij de trappen van de Torenkamer, om vervolgens samen naar de zaal te wandelen van de trouwceremonie zou plaatsvinden.

Een super leuke en spontane trouwceremonie, waarin veel persoonlijke zaken naar voren kwamen en die werd opgeluisterd met live muziek.

Na de trouwceremonie was er traditiegetrouw bruidstaart en een toost op terras. Daar gaven de ouders van de ook een mooie emotionele speech.

Aansluitend maakten we groepsfoto’s, eerst met de familie en daarna wat grappige groepsportretten met de vrienden en vriendinnen, zo werd er gegooid met schoenen en sprongen de heren in de lucht.

Daarna wandelde ik nog met het kersverse bruidspaar rond het kasteel, voor het maken wat meer romantische trouwfoto’s van het stel samen. We reden daarna richting de Eyserhof in Eys. In Eys maakten we nog een korte trouwreportage met uitzicht op het heuvelland, waarna we naar de Eyserhof gingen.

Iedereen zat gezellig op het terras en genoot van de ondergaande zon en het mooie uitzicht over de golfbaan. Toen de zon echt begon te zakken, maakte ik hier nog een aantal bruidsfoto’s bij ondergaande zon.

Daarna was het tijd voor het bruidsdiner, een mooi verzorgd buffet. Tussen het diner en de feestavond door, werd er nog een grappige act opgevoerd door vriendinnen en familie.

Langzaam begonnen de avondgasten binnen te druppelen om te feliciteren en cadeaus te geven en dus werd het ook tijd voor de openingsdans, de vader dochter dans, het gooien van het bruidsboeket en het gooien van de kousenband.

Al met al een leuke afwisselen trouwdag met veel spontane en fotogenieke momenten voor het maken een een journalistieke trouwreportage in Zuid en Noord Limburg.

Shirley weet op allerlei manieren de mooiste foto's te creëren, staat open voor eigen wensen, Maar gaat ook graag voor eigen uitdaging om zo de mooiste foto's te maken.

 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Leveranciers

Trouwjurk Desiree
Bruidstaart Zweet treats by Britt
Visagie Visagie Marlou
Trouwschoenen Converse allstars
Trouwlocatie Eyserhof
Trouwkaart Fuif
Trouwambtenaar Frits Smits
Pak bruidegom Roka
Kleding bruidskinderen Wehkamp
Haar bruid Visagie Marlou
Bloemwerk Floral dance art
Bedankjes en decoratie Aliexpress, wibra
Band Annet Franck

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Limburg: trouwen bij Daelenbroeck en de Eyserhof
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties