Bruidsreportage Limburg: trouwfoto's in de Stadbroekermolen Sittard

05.09.14

Bruidsfotografie: spontane trouwreportage bij Stadbroekermolen in Sittard

Vandaag was het een schitterende zonnige dag. Ik startte thuis bij dit bruidspaar met het fotograferen van het aankleden van hun beiden en hun zoontje.

Daarna zagen bruid en bruidegom elkaar voor het eerst in trouwkleding in de serre van hun woning. Vervolgens verzamelde allemaal familie thuis voor het opspelden van de corsages en het vertrek naar de Stadbroekermolen.

Om 12 uur vond in de tuin van de Stadbroekermolen het wettelijk huwelijk in de Engelse tuin plaats. De bruidegom had als verrassing voor de bruid twee bevriende zangers / gitaristen geregeld, die een prachtig nummer voor haar zongen.

Na de mooie trouwceremonie was er een bruidslunch en daarna gingen wij naar de Brunssummerheide voor de poseersessie. Hun zoontje was in de trouwauto in slaap gevallen, dus die ging niet meer met zijn ouders maar ging met opa en oma terug naar Sittard.

Bij terugkomst in Sittard werd er getoast en werd de bruidstaart aangesneden. Rond vijf uur was het tijd voor mij om afscheid te nemen.

Reactie plaatsen

tillie schulpen
Wat een prachtige foto`s beleef die mooie dag opnieuw.

Tillie Schulpen(moeder Tom)
Funs Lemmens
Mooie foto's. Jij bent de eerste fotografe die mijn vrouw zo mooi op een foto heeft gezet. Zo te zien beloofd het een mooie reportage te worden.
Een kleine opmerking die niets aan de foto's afdoet, is dat je in de tekst, de naam van Roan fout hebt gespeld.
Bruidsreportage Limburg: trouwfoto's in de Stadbroekermolen Sittard
Logo Sjurlie.nl