Bruidsreportage Limburg: trouwfoto's in de Stadbroekermolen en kasteel Grasbroek

03.09.14

Bruidsfotograaf Limburg: trouwreportage in kasteel Grasbroek en de Stadbroekermolen SittardIk zeg het bijna over iedere bruiloft, maar ik meen het ook altijd. Deze was weer zo leuk en apart!

Twee dames die gingen trouwen dit keer, waarvan eentje boswachter, die gek is op de natuur en dieren en dat was terug te zien in de super leuke versiering en de hond, die aanwezig was bij de voorbereidingen en de ceremonie.

Het aankleden en opmaken was snel gepiept, lekker naturel en beide dames hadden kort haar, dat mooi gestyled werd door de zus van een van de bruiden.

Daarna samen aankleden met de moeders erbij, twee super leuke aparte jurkjes van Envie en bijzondere sneakers met roze accenten. Geen bruidsboeketten voor deze dames, maar schattige bloemcorsages van Eigenwijs in Heerlen.

Daarna kwam er een superleuk autootje, dat werd door moeder gedecoreerd met gipskruid en linten. 

Aangekomen bij de stadbroekermolen, was daar de ceremonie, die muzikaal werd opgeluisterd door Beppie Kraft, ze zong zelfs een van haar nummers voor het eerst, de tekst hing aan het video statief.

Op de 11 van de 11e 2011 vroeg Mandy Niki of Niki Mandy ten huwelijk, ik heb niet meer onthouden wie het aanzoek deed helaas. Daarna vierden ze dit de hele avond in Maastricht.

Na de ceremonie was er de bruidstaart, ik had nog nooit zo'n leuke taart gezien. Cupcakes met parsepein uiltjes en een boomstam van ganache. Allemaal persoonlijk door mij getest op smaak natuurlijk.

Voor de bruidsreportage gingen we uiteraard het bos in. Door de modder met camertrolley, tot ik een prachtige met mos begroeide boomstam zag, hier maakten een aantal foto's, waaronder foto's van de trouwringen, waarbij de we de hulp inriepen van een boskever.

Na de fotoshoot weer terug naar de stadbroekermolen voor het diner en de speech van zuslief, zo leuk hoe zij vertelde hoe haar zus haar voor het eerst had verteld dat ze meisjes toch wel erg leuk vond.

's avonds ben ik nog teruggekeerd om een sfeerimpressie van de feestavond te maken en daarna zat deze leuke dag er helaas weer op.

Reactie plaatsen

Ine Jonkers
Het was inderdaad een super bruiloft, super meiden en perfect georganiseerd door de dames zelf. Gewoon toppie
Ine Jonkers
Het was inderdaad een super bruiloft, super meiden en perfect georganiseerd door de dames zelf. Gewoon toppie
Marielle
Wat een prachtige foto's! Het was een top-bruidspaar.

Bedankt ook voor het compliment over de taart. Fijn te lezen dat hij ook lekker was!

Bruidsreportage Limburg: trouwfoto's in de Stadbroekermolen en kasteel Grasbroek
Logo Sjurlie.nl