bruidsreportage Limburg: een tuinbruiloft in Obbicht met een ceremonie in een tent

13.07.14

Bruidsfotograaf Limburg: een journalistieke trouwreportage in de achtertuin in Obbicht

Alweer een tuinbruiloft! Dit keer in de tuin van de ouders van Niki in Obbicht. Toen ik de brug over de Maas passeerde kwam met dit plekje al bekend voor en het blijkt dat hier stukken van de film Hemel op Aarde zijn opgenomen.

Zaterdag was het een beetje de Hemel op Aarde natuurlijk, een verliefd stel met een prachtige ceremonie in de tuin die muzikaal werd opgeluisterd met het nummer Grow Old with me door de drie broers van de bruid. Niki en Leon zijn beide enorme muziekliefhebbers. Zij zijn ruim zes jaar samen. De ceremonie was heel persoonlijk en werd deels opgedragen door een goede vriend die leuke anekdotes vertelden over onder andere hun kennismaking.

Tijdens de ceremonie begon het te regenen maar dat maakte het eigenlijk nog sfeervoller, want het hele gezelschap zat onder een mooie witte tent die gedecoreerd was met lampionen.

Het relaxte aan thuis trouwen is dat nergens naar toe hoeft de rijden de hele dag en dat is heerlijk, het enige waar we een uurtje voor zijn weggeweest is de poseersessie in de tuinen van Kasteeltje Obbicht, een mooie romantische locatie met een prachtige tuin en een zwembad.

Na de poseersessie gingen wij terug naar huis voor een gezellige bbq met vrienden. Om zeven uur was het tijd voor mij om afscheid te nemen van dit leuke stel.

Ontzettend bedankt dat je onze bruiloft wilde fotograferen! We hebben een fantastische dag gehad en ontzettend genoten van alle mooie momenten. De manier waarop jij deze mooie momenten hebt vastgelegd is geweldig; je bent enthousiast, weet de goede momenten te pakken om op de voor- en de achtergrond te treden en we voelden ons heel prettig tijdens onze shoot bij het kasteeltje. Kortom, je bent top! We hebben ondertussen ook al je weblog over onze bruiloft gezien en gelezen (ook de foto met de kikkertjes!) en dit kleine voorproefje belooft veel goeds, wat een fantastische foto's! Morgen gaan we op vakantie en we zijn ontzettend benieuwd naar het eindresultaat als we terugkomen :-) 

Reactie plaatsen

Geen reacties
bruidsreportage Limburg: een tuinbruiloft in Obbicht met een ceremonie in een tent
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties