Trouwfotograaf Kerkrade: trouwfoto's in kasteel Erenstein

07.10.17

Bruidsfotograaf kasteel Erenstein Kerkrade met trouwfoto's van een huwelijksmis in het kleine kerkje in Eygelshoven

Een herfst bruidsbruidsreportage. De trouwfotografie begon thuis bij de bruid met het aankleden. Door haar moeder werd zij in haar mooie kanten trouwjurk geholpen. Iedereen zag er uit om door een ringetje te halen, echt heel feestelijk. Ook in huis klopte ieder detail.

Het duurde even voor de bruidegom aan kwam rijden om zijn bruid af te halen in een lichtblauwe Volkswagen kever uit 1975.

Iedereen had zich verzameld in de woonkamer en nadat de corsages waren opgespeld vertrok het hele gezelschap naar het mooie kleine kerkje op de berg in Eyelshoven (Kerkrade) voor de huwelijksmis.

Een mooie huwelijksmis met live zang door Gabriella Massa, aan het einde van de dienst maakten alle leerlingen van de school een erehaag voor het kersverse bruidspaar en werden er heliumballonnen opgelaten.

Het was een winderige en frisse herfstmiddag, toen we arriveerden bij trouwlocatiekasteel Erenstein, voor de trouwlunch, de groepsfoto’s, de trouw fotoshoot van het bruidspaar, het aansnijden van de bruidstaart en de toost.

Eerst werd er heerlijk gegeten en gekletst, toen het even was opgehouden met regenen, maakte ik een aantal trouwfoto’s in herfstsfeer in de tuinen van het kasteel. Al snel begon het weer te regenen en vervolgde ik de trouwreportage onder de boog. Hier zetten we de trouwauto neer, om hier aantal romantische en spontane foto’s te maken.

Na het aansnijden van de bruidstaart zat het eerste deel van deze bruidsreportage in Kerkrade er op en ging ik even naar huis. Om 20.00 was ik weer aanwezig voor fotograferen van een spetterende feestavond met DJ, waarbij er lekker gegeten werd en uitbundig gedanst.

Een spontane huwelijksreportage waarin ik als trouwfotograaf veel spontane momenten kon vastleggen.

Onze mooie dag is vastgelegd door Sjurlie op 07-10-2017. Ze weet de goede momenten te pakken en maakt ontzettend mooie foto's. Met ons album kunnen we voor altijd nagenieten van onze bruiloft. De foto's laten ons onze trouwdag herbeleven. Het hele album vertelt ons verhaal van die dag... Geweldig!"

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Leveranciers

Trouwjurk Desiree bruidsmode Geleen
Bruidstaart bakkerij Voncken
Visagie Magic Beauty bij Mireille Weckseler
Balloncreaties Balloon company
Band Gabriella Massa - Endless Love
Bloemwerk Mirte Decoraties
DJ DJ Percy
Feestlocatie Kasteel Erenstein Kerkrade
Haar bruid Joyce Rouvroye
Kerk oude kerkje Eygelshoven
Trouwauto Roger Wetzels
Pak bruidegom Victor Giglio maatpakken
Lunch locatie Kasteel Erenstein
Trouwkaars kaarsenfabriek Cobbenhagen
Trouwkaart Drukkerij l%u2019Ortye
Trouwringen juwelier Lanckohr

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Kerkrade: trouwfoto's in kasteel Erenstein
Logo Sjurlie.nl