Bruidsfotograaf Hoensbroek: trouwfoto's in Kasteel Hoensbroek en de kleine Sint Janskerk

22.06.14

Trouwfotograaf Limburg: hippe bruidsfotografie in kasteel Hoensbroek en bij de Sint Janskerk met romantische trouwfoto's in de tuin van het kasteel

Dit bruidspaar boekte mij al in augustus vorig jaar. Omdat we elkaar al zo lang niet gezien hadden, was ik vergeten wat voor super leuk en spontaan stel dit is.

Ik begon met het fotograferen van het aankleden en opmaken thuis bij de ouders van Esther in Hoensbroek. Vervolgens kwam Sander haar afhalen en we hadden een speciale plek bedacht voor de first look: onder de kersenboom in de achtertuin.

Daarna ging het bruidspaar in hun klassieke Jaguar richting Kasteel Hoensbroek, waar het wettelijk huwelijk gesloten werd en aansluitend het kerkelijk huwelijk in de kleine Sint Janskerk in Hoensbroek.

Na dienst was het schitterend weer en maakten we de bruidsreportage rondom kasteel. Ik sloot deel 1 van de reportage af met het aansnijden van de bruidstaart en ben 's avonds nog teruggegaan om de openingsdans te fotograferen. Het feest dat muziek werd opgeluisterd door de harmonie, vond plaats in Tot Slot.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Hoensbroek: trouwfoto's in Kasteel Hoensbroek en de kleine Sint Janskerk
Logo Sjurlie.nl