Bruidsfotograaf Hoensbroek: trouwfoto's in Kasteel Hoensbroek en de kleine Sint Janskerk

22.06.14

Trouwfotograaf Limburg: hippe bruidsfotografie in kasteel Hoensbroek en bij de Sint Janskerk met romantische trouwfoto's in de tuin van het kasteel

Dit bruidspaar boekte mij al in augustus vorig jaar. Omdat we elkaar al zo lang niet gezien hadden, was ik vergeten wat voor super leuk en spontaan stel dit is, waar ik geweldig spontane trouwfoto's van kon maken.

First look onder de kersenboom in de achtertuin met alle gasten op de achtergrond

Ik begon met het fotograferen van het aankleden en opmaken thuis bij de ouders van Esther in Hoensbroek. Vervolgens kwam Sander haar afhalen en we hadden een speciale plek bedacht voor de first look: onder de kersenboom in de achtertuin.

In een klassieke jaguar trouwauto vanuit het woonhuis richting kasteel Hoensbroek

Daarna ging het bruidspaar in hun klassieke Jaguar richting Kasteel Hoensbroek, waar het wettelijk huwelijk gesloten werd in de trouwzaal van het museum en aansluitend het kerkelijk huwelijk in de kleine Sint Janskerk in Hoensbroek. De kleine Sint Janskerk is een prachtige intieme kerk waar je prachtige trouwfoto's kunt maken tijdens een huwelijksmis.

Schitterend weer na de huwelijksmis

Na dienst was het schitterend weer en maakten we de bruidsreportage rondom kasteel.

De bruidstaart werd aangesneden
Ik sloot deel 1 van de trouwreportage af met het aansnijden van de bruidstaart in de tuin van Tot Slot en ik ben 's avonds nog teruggegaan om de openingsdans van het bruidspaar te fotograferen.

Als verrassing kwam de harmonie voor het bruidspaar spelen

Het feest dat muzikaal werd opgeluisterd door de harmonie, vond plaats in Tot Slot.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Hoensbroek: trouwfoto's in Kasteel Hoensbroek en de kleine Sint Janskerk
Logo Sjurlie.nl