Bruidsfotograaf Kerkrade: trouwfotografie bij kasteel Erenstein

26.10.14

Bruidsfotograaf Kerkrade: een romantische trouwreportage bij kasteel Erenstein met spontane trouwfoto's in het kerkje in Eygelshoven

Veel later dan beloofd dit keer, maar hier is de weblog met de trouwfoto's van het schitterende huwelijk van Maarten en Lianne.

Ik ontmoette dit bruidspaar vorig jaar tijdens de open kastelen dagen en wij hadden gelijk een klik. Een super leuk stel dat precies wist we zij wilden op hun trouwdag en dat samen met hun wedding planner Denice alles tot in de puntjes geregeld had.

De dag begon relaxt thuis bij Lianne waar ze werd opgemaakt en haar haar werd gedaan door Visagie Marlou. Na het klassieke aankleedmoment was daar Maarten die haar ophaalde voor vertrek naar kasteel Erenstein Kerkrade, waar het wettelijk huwelijk plaatsvond.

Het was een schitterend zonnige dag en veel gasten stonden dan ook op het terras, na een uitgebreide lunch vertrok het hele gezelschap naar het schitterende kleine kerkje in Eygelshoven voor de kerkelijke inzegening. Deze werd muzikaal schitterende opgeluisterd door een familielid, die operazangeres is. 

Na de kerk was er de bruidstaart, de champagnetoast en maakten we een aantal foto's in de tuinen van het kasteel en het Fletcher hotel. 

Leveranciers

Trouwjurk Doubleface Maastricht
Bruidstaart Bakkerij Voncken
Wedding planner Nice Wedding Events
Visagie Visagie Marlou
Trouwlocatie Kasteel Erenstein Kerkrade
Pak bruidegom mannenmode Geilenkirchen Kerkrade
Bloemwerk Moments Decoratie Schinnen
Haar bruid Visagie Marlou
Kerk Kleine kerkje Eygelshoven

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Kerkrade: trouwfotografie bij kasteel Erenstein
Logo Sjurlie.nl