Bruidsfotograaf Roermond: Huwelijk Petra en Davy

31.08.12

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Vanmorgen werd ik om half 8 wakker. De regen kletterde tegen de ramen. Het was de eerste keer dit bruidsseizoen dat de weersvoorspelling was uitgekomen.

Ik mocht vandaag de bruiloft van Petra en Davy fotograferen en zij hadden mij vorige week al mooie foto's gestuurd van een park waar ze hun bruidsreportage graag wilden maken. Dat plan moest dus snel bijgesteld worden.

Gelukkig waren ze bij de receptie van Theater Hotel de Oranjerie zo aardig om ons gratis een hele mooie hotelkamer ter beschikking te stellen voor de reportage. Eigenlijk hadden we de sleutel van een penthouse, maar daar was helaas de lift defect van.

Op de kamer heb ik het verliefde stel gefotografeerd, met hulp de zus van de bruidegom. Daarna klaarde het op en zijn we even naar een klein parkje gegaan en een kiosk in het centrum van Roermond.

Dit alles vervoerd in een piepklein oud gerestaureerd fiatje 500, dat als bruidsauto diende, compleet met schattig koffertje op de achterklep.

Het wettelijk huwelijk vond daarna plaats in het gemeentehuis van Roermond, waarna we naar de Sun set Lounge vertrokken voor de borrel en het feest.

Vandaag ook weer veel oog voor details. Petra is heel creatief en had onder andere super mooie bedankjes gemaakt van schelpen.

Trouwens, een regenachtige trouwdag schijnt geluk te brengen!

Bedankt voor de mooie foto's! We hebben gisterenavond de dvd gehad en wel drie keer bekeken :) We zijn er heel blij mee.

 

Post reply

No reactions
Bruidsfotograaf Roermond: Huwelijk Petra en Davy
Logo Sjurlie.nl
Locaties

41

Locaties

325

Locaties

50