Bruidsfotograaf Landgraaf en Heerlen: Frauke & Mark

24.07.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Zaterdag 6 juli was mijn laatste bruidsreportage voor mijn zomervakantie.

Voor mij een hele speciale reportage weer, want Frauke en Mark vertrokken per koets vanuit het ouderlijk huis van Frauke naar het gemeentehuis in Landgraaf. Na het wettelijk huwelijk reed de koets verder naar de kerk Landgraaf voor de kerkelijke inzegening. Ik ben een paardengek, dus voor mij was het superleuk om mee te rijden met de koets en het stralende net getrouwde stel te fotograferen.

Frauke en Mark zijn hele relaxte mensen en dat begon al 's morgens thuis waar gezellig met moeder en zus de make up en het haar verzorgd werden door Absolute Beauty and Image. Er was helemaal geen stress. Ook de 1e ontmoeting van Frauke en Mark in de woonkamer verliep heel spontaan. Daarna hoorde Frauke ook nog eens als verrassing dat haar zus een van de koetsiers zou zijn die dag.

Het was een zonnige en heel warme dag, maar in de kerk was het gelukkig heerlijk koel. Na de kerk was het tijd om naar Auberge de Rousch te vertrekken voor de mooie Mickey Mouse bruidstaart, toast en diner. Overigens is deze locatie onlangs verbouwd en het resultaat is heel fraai. Ook deden we hier een poseersessie met de bruidsjonker en het hondje van Frauke en Mark (een Malthezer Leeuwtje). Hiervoor kozen wel als locatie de vijver bij De Rousch. 

Ik maakte ter afsluiting nog een aantal foto's van de gasten aan tafel bij het diner en de bijbehorende speeches en daarna was het tijd voor mij om te vertrekken en van mijn welverdiende zomervakantie te gaan genieten.

Wij hebben Sjurlie gevraagd om foto's van ons huwelijk te maken n.a.v. de foto's die we op haar site gezien hadden. Zij begreep in het kennismakingsgesprek al wat we wilden, we hadden er een goed gevoel over. 
Gedurende de dag heeft ze heel veel foto's gemaakt, de sfeer was prima. We voelden ons heel fijn op ons gemak bij haar, ook heel belangrijk! De foto's zijn echt prachtig geworden! Precies wat we wilden en gehoopt hadden. Omdat ze zoveel foto's gemaakt had, hadden we veel keus bij het uitzoeken en maken van een album. We hebben achteraf alleen maar hele leuke en goede reacties gekregen op de foto's van Sjurlie!
We zijn er nog steeds heel blij mee! Een goede aanrader voor bruidsfoto's, maar zeker ook voor andere reportages, onze loveshoot die Sjurlie gemaakt heeft was ook zeer geslaagd.

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Post reply

No reactions
Bruidsfotograaf Landgraaf en Heerlen: Frauke & Mark
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties