Bruidsfotograaf Limburg: 25 jarig huwelijk bij Chateau Sint Gerlach

25.05.17

Trouwfotograaf Valkenburg: reportage van een 25 jarig huwelijksfeest bij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg

Geen witte trouwjurk vandaag, geen ja woord, maar wel een knallend feest van 2 super leuke mensen die met al hun vrienden en familie hun 25 jarig huwelijksfeest uitbundig vieren bij het prachtige Chateau Sint Gerlach in Valkenburg aan de Geul.

Ik arriveerde om 15 uur, toen alle gasten langzaam binnendruppelden en begonnen met de borrel. Ik werd hartelijk welkom geheten de ceremoniemeester. Iedereen stond buiten in de zon en binnen was al verrassing een kunstenares bezig met het maken van een schilderij van het geheel.

Net als 25 jarig geleden werd de bruidstaart aangesneden en werd er een toost uitgebracht. Aansluitend kreeg het paar van iedere cadeaus overhandigd.

Na het maken van een groot aantal groepsfoto's, was het tijd voor het diner. Tijdens het diner zat ik in een aparte ruimte en bewerkte een aantal foto's van die dag voor een presentatie op een beamer tijdens de feestavond in het paviljoen. 

Tussen de gangen van het heerlijke "trouw" diner door, waren er diverse speeches en er werd er gezonden. De sfeer was buitengewoon goed en leverde veel fotogenieke journalistieke fotomomenten op vol mooie emoties.

Na het diner vertrok iedereen naar het paviljoen, waar de avondgasten arriveerden en de band Tilt (die tevens op de bruiloft gespeeld had) aan het spelen was.

De stemming zat er gelijk goed in. Toen alle gasten binnen waren, werd het bruidspaar door hun zoon aangekondigd. De openingsdans (die hij live voor hun meezong met de band) was het nummer "My first, my last, my everything" van Barry White.

Na de openingsdans ging iedereen de vloer op en werd er uitbundig gedanst, af en toe afgewisseld met een leuke voordracht was de feestavond super gezellig.

"Helemaal top. De communicatie vooraf, tijdens en na onze zilveren huwelijksdag verliep perfect. Shirley is flexibel, communicatief en professioneel. Het schitterende trouwalbum is een fantastische weergave van een onvergetelijke dag."

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Limburg: 25 jarig huwelijk bij Chateau Sint Gerlach
Logo Sjurlie.nl