Trouwfotografie Heerlen Limburg: bohemian trouwfoto's in de paardenstal

22.09.15

Bruidsfotograaf Heerlen: Een spontane Bohemian bruidsreportage tussen de paarden in Zuid Limburg met een trouwceremonie in een schuur op de hooibalen en een bruidsreportage in de velden.

Bruid Charlotte ontmoette ik tijdens haar vrijgezellenfeest, dat haar vriendinnen voor haar georganiseerd hadden. Het was een feestje in Bohemian stijl, met een fotoshoot die ik mocht doen. Ze vertelde me toen over haar bruiloft en dat ze nog geen trouwfotograaf voor het maken van huwelijksfoto's voor hun trouwdag hadden.

Ik had op hun trouwdag toevallig nog geen bruidsreportage op staan en dus mocht ik van hun een spontane korte trouwreportage maken van 2,5 uur.

Ik begon met het journalistiek vfotograferen van de aankomst van het bruidspaar met een paardenkoets. De trouwceremonie vond plaats in de paardenstal in Benzenrade (een landelijk deel van Heerlen dat tussen de velden en bossen ligt), waar Charlottes paard gestald staat.

In een volle schuur op de hooi balen en op stoelen, zaten alle bruiloft gasten. Het was een zeer leuke en persoonlijke trouwceremonie met speeches en prachtige zang van vriendinnen. Ook de zus van de bruidegom gaf een zeer leuke speech gebaseerd op een stukje van Hans Teeuwen.

Tijdens de trouwceremonie hoorde je zo af en toe haar paard hinniken in de wei, hij stond de hele tijd aan het hek tijdens de huwelijksceremonie, wat mooie trouwfoto's opleverde.

De lucht was stralend blauw met van die kleine wolkjes. De bijzondere handgemaakte trouwringen waren de avond van te voren door de bruidegom zelf gemaakt, het was allemaal net even wat aparter en anders.

Na de huwelijksceremonie sneed het bruidspaar de  bruidstaart aan en was er een toast op de binnenplaats, met zang van een van de kinderen en een liedje speciaal geschreven en gezonden door een vriendin. Een vriend gaf een speech. Allemaal ideale momenten voor het maken van spontane en journalistieke huwelijksfoto's.

Aansluitend maakten we een romantische en spontane trouwreportage van het bruidspaar met hun kinderen en het paard in een mooi weiland met fruitbomen.

Charlottes paard deed zich tijdens de fotoreportage van hun huwelijk tegoed aan de van de boom gevallen peren. Charlotte had leuke cowboylaarzen bij zich voor onder haar trouwjurk en we namen een schapen vacht mee voor de foto’s. Het romantische vintage trouwboeket maakte het geheel af.

Héél erg bedankt voor het maken van de prachtige foto's! Echt leuk dat we al een kijkje konden nemen via de Facebook link! We hebben zoveel leuke reacties erop gehad, echt geweldig. We zijn heel blij dat we toch professionele foto's van onze dag hebben laten maken!

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Heerlen Limburg: bohemian trouwfoto's in de paardenstal
Logo Sjurlie.nl