Bruidsfotograaf Amsterdam: een Chinese bruidsreportage in het Vondelpark

24.08.15

Huwelijksfotografie: een Chinese trouwreportage in Amsterdam

Een super leuke spontane bruidsreportage mocht ik afgelopen zaterdag maken in Amsterdam. Een Chinees bruidspaar dat in januari in China getrouwd was, was op huwelijksreis in een aantal steden in Duitsland en Nederland. Zij vonden mij via de website van Fearless Photographers. Afgelopen zaterdag waren zij in Amsterdam. We spraken af bij hun hotel in Oud Zuid.

Van daar uit maakten wij samen een wandeling van bijna vier uur door de stad en tijdens deze wandeling maakte ik een trouwreportage voor hun. Deze hadden zij tijdens hun huwelijk in China namelijk nog niet laten maken.

We startten in Het Vondelpark met een aantal romantische trouwfoto's, van daaruit wandelden wel langs de Prinsengracht, waar we mooie foto's met tegenlicht maakten met als achtergrond de grachtengordel. We maakten een tussenstop op een terras en wandelden toen verder richting de Oude Kerk en de Dam met de levende standbeelden.

Via de dam gingen we naar het museumplein omdat ik vond dat "I Amsterdam" niet mocht ontbreken in hun bruidsreportage. Als laatste maakte ik nog een aantal foto's bij objecten van Nijntje op het plein.

Toen was het tijd om afscheid te nemen van deze super leuke mensen. Ik kreeg Chinese zoetigheden kado en werd zelfs uitgenodigd om een keer bij hun op vakantie te komen in China.

We are very glad to see these pictures, most picture exceed  our expectation. Thanks for your wonderful shoots, thanks for your assistant working hard, he is an intelligent boy.  

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Amsterdam: een Chinese bruidsreportage in het Vondelpark
Logo Sjurlie.nl