Trouwen bij kasteel de Hoogenweerth Maastricht (42)

Mooie trouwlocatie in omgeving Maastricht

Kasteel de Hoogenweerth

Sinds 13 jaar fotografeer ik op diverse plekken bruiloften in Limburg, Brabant en België. Ik kom hierdoor op verschillende trouwlocaties in verschillende jaargetijden en met verschillende bruidsparen. Sommige mensen vieren hun trouwdag heel groot. Anderen vieren hem klein en intiem. Sommige mensen (vaak de jongere generatie) hecht heel veel waarde aan mooie styling en een trouwthema, wat voor mij als fotograaf natuurlijk geweldig is om te mogen vastleggen. Andere stellen hechten weer weinig aan "tierelantijnen" maar gaan vooral voor goede kwaliteit eten en qualitytime met intieme vrienden.

Veel mogelijkheden

biedt naar mijn idee voor elk type bruidspaar wat wils. Wat ik erg fijn vind is de super goede en persoonlijke aandacht die je er krijgt van Edwin en Bart en ook het feit dat je de hele trouwlocatie voor jezelf hebt wanneer je er trouwt.

Voorbeelden van trouwen bij de Hoogenweerth:


Prachtig uitzicht over het water (en een terras aan het water)


De gehele trouwlocatie is exclusief voor jullie bruiloft plus de mogelijkheid om buiten te trouwen op een schaduwrijke plek (belangrijk wanneer het erg warm is) | Zeer mooie ruime bruidssuite met grote balkons met een apart gedeelte waar bruid en bruidegom zich kunnen klaarmaken en jullie gasten kunnen blijven overnachten in het aangrenzende hotel | Genoeg mogelijkheden voor een fotoshoot, je hoeft dus niet te rijden en niet te lang bij je gasten weg | Mogelijkheid om buiten overdekt of binnen mooie trouwfoto's te maken bij slecht weer | Dineren is zowel binnen als buiten mogelijk | Mooie, niet al te grote feestzaal | Diverse mooie plekken voor een first look.

 

 

 

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl