bruidsfotografie Heerlen trouwfoto's bij de Twee Gezusters (20)

Trouwen bij de Twee Gezusters in Heerlen

Trouwen in de Kapel van de Savelberg Klooster

Sinds 13 jaar fotografeer ik op diverse plekken bruiloften in Limburg, Brabant en België. Ik kom hierdoor op verschillende locaties, op alle momenten van het jaar. Een van de trouwlocaties waar ik geregeld kom, is De Twee Gezusters in Heerlen, een officiele trouw locatie van de gemeente Heerlen, waar je wettelijk kunt trouwen in de kapel van het Savelberg Klooster. De 19e eeuwse kapel van dit klooster ligt midden in Heerlen en werd in 1878 gesticht door Monseigneur Peter Joseph Savelberg. 

Praktisch en centraal gelegen trouwen in Heerlen

Naast dat het een centraal gelegen trouwlocatie is, is er voldoende parkgelegenheid in de parkeergarage die op 5 minuten lopen gelegen is. Op het station ligt op loopafstand. Bovendien is de locatie rolstoelvriendelijk en zowel voor kleine als grote gezelschappen geschikt. De sfeer is ongedwongen. 

Voorbeelden van trouwfoto's gemaakt bij De Twee Gezusters

Veel mogelijkheden bij de Twee Gezusters in Heerlen

Nadat jullie elkaar het ja woord hebben gegeven, kun je groepsfoto's maken in de mooie omsloten tuin, die tevens geschikt is voor het maken voor trouwfoto's. Ook de gang van het klooster met de grote ramen zijn zeer geschikt voor het maken van foto's, wanneer het niet zo warm is of zelfs regent. In een van de schillende ruimtes kun je je bruidstaart aansnijden.

 

 

 

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl