Fotograaf huwelijk Overste Hof Landgraaf (72)

Mooie trouwlocatie in Landgraaf

Landgoed Overstehof

Ik werk al meer dan 13 jaar bruidsfotograaf, met name in Limburg en incidenteel ook in Brabant, Belgie (Ardennen) en soms ook in Luxemburg. Hierdoor zie ik heel veel verschillende type trouwlocaties en verschillende soorten mensen, die allemaal hun trouwdag op hun eigen persoonlijke wijze vieren; soms heel groot en soms heel intiem. Wat mij opvalt is dat de jongere bruidsparen hun trouwdag vaak prachtig stylen en dat de iets oudere koppels die vaak voor de tweede keer trouwen dit minder belangrijk vinden weer meer waarde hechten aan bijvoorbeeld heel goed eten. Zo kom ik ook geregeld bij Landgoed Overstehof in Landgraaf.

Tal van mogelijkheden

het fijne is dat je hier prachtig kunt trouwen langs het water, je zit als het ware midden in de natuur. Daarnaast is er een mooie grote bruidssuite waar je je kunt klaarmaken voor je grote dag. Ook heeft een landgoed een grote feestzaal die veel mogelijkheden biedt en je kunt het compleet afhuren inclusief alle hotelkamers, dus iedereen kan gezellig blijven en drinken.

Voorbeelden van trouwen bij landgoed Overste Hof:


Prachtig gelegen aan het water (en je kunt er trouwen aan het water)


Je kunt de gehele locatie exclusief voor jullie trouwdag afhuren |Voor een romantische fotoshoot hoef je niet te rijden, want je bent omringd door groen. Nabij de hoeve ligt onder andere een prachtige boomgaard | In de grote feestzaal vindt vaak ook het trouwdiner plaats en je kunt tijdens je diner of feest op een beamer al een aantal trouwfoto's die tijdens de dag gemaakt zijn tonen.

 

 

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl