bruidsfotograaf Limburg bij Chateau Sint Gerlach

chique trouwen bij Chateau St Gerlach in Valkenburg

Oostwegel Collection: Chateau St. Gerlach

Sinds 13 jaar fotografeer ik bruiloften in Limburg, Brabant en België. De rijksmonumenten Chateau Neercanne, Chateau St. Gerlach en herenboerderij Winselerhof van de Oostwegel Collection zijn stuk voor stuk toppers. Deze exclusieve trouwlocaties combineren Franse flair en luxe met bourgondisch genieten. Wil je trouwen in een spectaculair kasteel met uitzicht op het Geuldal en de beroemde grotten van Valkenburg op de achtergrond? Kies dan Chateau St. Gerlach in Zuid-Limburg.

.

Veel mogelijkheden

Een blik op dit prestigieuze landgoed laat je adem even stokken. Als je de oprijlaan inrijdt, voelt het of je een andere wereld betreedt – voor één dag jullie wereld. Je kunt op deze officiële trouwlocatie wettelijk trouwen. Dat kan bij mooi weer tijdens een buitenbruiloft op een van de terrassen. Wil je niet afhankelijk zijn van de weergoden kun je een van de vijftien zalen kiezen. Het kasteel heeft zelfs een eigen kerk waar je een kerkelijke huwelijksvoltrekking kunt vieren. Van intiem huwelijk tot meerdaags trouwfeest – keuze genoeg. Pluspunt voor mij is dat het een all-in locatie is: geloftes afleggen, receptie, diner en feest. Voor de bruidsreportage hoeven we het landgoed niet te verlaten. Bijzonder zijn ook torensuites die je voor en na je grote dag kunt huren. Mooi ook voor de ‘getting-ready’ foto’s.

 

Voorbeelden van trouwen bij Chateau Sint Gerlach:


Prachtig uitzicht over het Limburgse landschap


Het landgoed heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke bruidsreportage. Romantische rozentuin voor een buitenceremonie? Statige gebouwen waartussen je als heer of dame kunt ronddwalen? Of toch liever in de Limburgse natuur met wilde paarden en koeien op de foto? Het kan allemaal.  

 

 

 

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl