Familiefotografie Limburg: spontane fotoshoot in de buurt van Het Hijgende Hert

23.06.19

Fotograaf Limburg: spontane familie fotoshoot in de natuur van Zuid Limburg laten maken ?

Op een mooie zonnige zondag in juni mocht ik dit familie portret maken, van een familie die hier op vakantie was samen met het ouders, kinderen en kleinkinderen.

We spraken hiervoor af in het Vijlenerbos, het was een behoorlijk warme dag, dus ik zocht voor het maken van de portretten de schaduw op van de bomen en de varens.

We maakten een leuke spontane familiefotoshoot, die deels geposeerd was, eerst de complete familie en daarna de ouders met hun eigen 2 zonen de gezinnen van iedere zoon apart.

Mensen vragen mij vaak welke samenstellingen ik als familiefotograaf fotografeer, maar ik laat dit altijd aan de mensen zelf over. Zij mogen zelf kiezen in welke samenstellingen ze op de foto willen.

Zo fotografeerde ik opa en oma samen, maar ook de kleinkinderen samen, de kleinkinderen apart met zowel opa als oma en de moeders met hun dochters.

Een familieshoot maken kan in ieder jaargetijde, mits het maar droog is, lees: ook niet net geregend heeft, want ik vind het wel mooi als ik mensen kan laten zitten op omgevallen bomen en in het gras, wanneer het net geregend heeft kan dit vaak niet en oogt de natuur ook gelijk heel anders.

Van een familiefotoshoot kun je afdrukken laten printen of digitale bestanden bestellen via je eigen beveiligde online map. Daarnaast ontvangst iedereen binnen enkele weken na de fotoshoot een mini album per post, als aandenken aan de reportage. Dit boekje wordt door mij als fotograaf zonder inspraak van de klant samengesteld.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotografie Limburg: spontane fotoshoot in de buurt van Het Hijgende Hert
Logo Sjurlie.nl