Familiefotografie Limburg: familiefotoshoot in het Schunck Glaspaleis in Heerlen

07.03.20

Familiefotograaf Limburg: het Schunck Glaspaleis is een prachtige binnenfotolocatie in Zuid Limburg voor een familie fotoshoot

Er was meteen een leuke klik tussen deze spontane familie en mij, vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten in de hal van het Glaspaleis. Ik was zelf al wat eerder aanwezig, om te ontbijten bij Bagels en Beans, waarna ik even ging rondkijken om inspiratie op te doen voor de fotoshoot.

Ik startte dit familieportret op een grote bank bij het raam, waar ze samen gezellig op ploften, het was meteen leuk en een groepsknuffel maakte het groepsportret, dat een cadeau zou zijn voor opa en oma, af.

Daarna liepen we richting de andere kant van de ruimte, waar voor het raam een lang fotogeniek object staat opgezet, waar je leuk mensen op kunt laten zitten. Hier zette ik de familiereportage voort en maakten we foto's in verschillende samenstellingen; het eigen gezin, de kinderen, de ouders samen, de kinderen met hun partner en daarna ging ik tegen een muur verder met het maken van een portret van ieder gezinslid apart. Klanten mogen altijd bij mij aangeven, welke samenstelling zij graag gefotografeerd willen hebben.

Na nog wat foto's voor de mooie ramen van het trappenhuis, liep ik even met het gezin naar buiten om nog wat spontane familiefoto's te maken op een bankje en voor de muurschildering aan het Schelmenhofje. Het was zonnig en ik kon mooi gebruik maken van het tegenlicht van de laagstaande zon. Zit gaf de fotoreportage een warme sfeer en zo hadden we uiteindelijk een mooie serie spontane familieportretten zowel binnen als op een buitenlocatie gemaakt.

 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotografie Limburg: familiefotoshoot in het Schunck Glaspaleis in Heerlen
Logo Sjurlie.nl