Bedrijfsfotografie Limburg: sfeerfoto's bij Emmastaete in opdracht van de Heer Medicom

10.07.19

Bedrijfsfotograaf Limburg; sfeerimpressie en detailfoto's bij Emmastaete in opdracht van De Heer Medicom

Afgelopen week mocht ik een zakelijke fotoshoot verzorgen in opdracht van de Heer Medicom uit Born. Samen met de verwoordelijke voor de marketing en communicatie, ging ik naar Emmastaete om daar op locatie hun producten in beelden te brengen. We gebruikten hiervoor de woonomgeving van de bejaarden en enkele mensen stonden ook model (deze kan ik helaas niet in dit blog laten zien in verband met hun privacy, vandaar dat ik voor enkel close ups van hun handen heb gekozen).

De heer Medicom levert aan zorginstellingen een totaalconcept door door mogelijkheid van het koppelen van persoonsbeveiliging-, dwaaldetectie-, toegangscontrole-, brandmeld-, telefonie-en video-observatiesystemen op het zorgcommunicatiesysteem.

De foto's uit deze zakelijke fotoreportage zullen worden gebruikt voor de nieuwe website van De heer Medicom, die momenteel ontworpen wordt. De opdracht was het in beeld brengen van hun apparatuur op locatie en daarnaast het maken van sfeerbeelden ter ondersteuning van de website en social media.

Er zal nog een 2e fotoreportage gepland worden bij een andere zorginstelling in de omgeving. Voor zakelijke fotoreportages spreek ik altijd eerst met de klant zijn of haar wensen door. Vervolgens gaan we op zoek naar een locatie en modellen om het product zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Ik vraag mijn zakelijke klanten altijd vooraf toegang tot het nieuwe ontwerp van hun website, zodat ik kan zie wat er qua stijl van mijn verwacht wordt. Ook geef ik zakelijke klanten altijd de tip van te voor een lijst te maken van onderdelen van de website die zij straks met fotografie willen ondersteunen, zodat we exact weten wat er in beeld gebracht moet worden.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotografie Limburg: sfeerfoto's bij Emmastaete in opdracht van de Heer Medicom
Logo Sjurlie.nl